Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Interneto svetainių ir tinklalapių kūrimas

Antanas Vidžiūnas
10.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
9789955551720
Leidimo metai:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Internetas yra viena populiariausių ir sparčiausiai plėtojamų praktinio kompiuterių panaudojimo sričių, kuri atveria neribotas informacijos paieškos, savišvietos, bendravimo ir naujų veiklos rūšių paieškos galimybes.

Knyga skirta tiems, kurie nori plačiau susipažinti su interneto technologijomis ir patys išmokti sukurti savo tinklalapį arba interneto svetainę. Ji parašyta taip, kad jai skaityti nereikėtų specialių žinių, tačiau pageidautina turėti teksto dokumentų tvarkymo kompiuteriu įgūdžių.

Knygos pirmajame skyriuje aptariami bendri interneto paslaugų organizavimo principai, o kituose skyriuose nuosekliai aprašomos įvairios tinklalapių kūrimo ir jų pateikimo internete priemonės: tinklalapių ir interneto svetainių struktūros projektavimas, jų aprašymas HTML ir XHTML kalbomis, pakopinių stilių, JavaScript ir PHP programų skriptų kūrimas bei panaudojimas, sąsaja su serveryje saugomomis duomenų bazėmis, tinklalapių perkėlimas į interneto serverius.

Paskutiniajame skyriuje aptariama programoje FrontPage naudojama grafinio tinklalapių projektavimo technologija. Knygos tekstas iliustruojamas gausiais pavyzdžiais, kuriems patikrinti pakanka turėti interneto naršyklę ir paprastą tekstų redaktorių.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (7745)
medeina
(1914)
7745 prekės
Pardavėjas - ekspertas

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (18)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (630)