Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Sniego karalienė

H. K. Andersenas
15.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Nauja
ISBN kodas:
9786094845659
Leidimo metai:
Leidėjas:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Ką daryti, kai tavo draugo širdis ima virsti ledu? SNIEGO KARALIENĖ – gali būti drąsiai vadinama pačia nuostabiausia pasaka, pranokstančia visas kitas. Tai vienas gražiausių, giliausių jo kūrinių apie didžiausią blogį įveikiančią gerumo ir meilės galią. Ši Ledo šalies istorija apie Gerdą ir Kajų supažindina vaikus su tauriausiomis vertybėmis, moko, kad net sunkiausią gyvenimo akimirką viltis lieka gyva.

„Sniego karalienė“ – nepaprasto grožio ponia, pasidabinusi iš tūkstančių šalčiu spindinčių žvaigždžių suverptu šydu, žvelgianti ledu žėrinčiomis akimis. Kartą ji aplanko berniuką Kajų ir į jo širdį bei akį įkrenta užkeikto veidrodžio, kuriame visa, kas kilnu ir gražu, virsta tuo, kas pikta ir bjauru, šukės. Geraširdis Gerdos draugas Kajus ima virsti nelaimingu, nuolat suirzusiu berniuku. O vieną dieną Kajus pradingsta.

Sunerimusi Gerda įtaria, kad jos geriausią draugą pagrobė Sniego karalienė ir išsivežė į tolimąją Ledo šalį. Pasiryžusi padaryti viską, kad susigrąžintų draugą, Gerda leidžiasi į pavojų kupiną kelionę sraunia upe, per užburtąjį mišką, kol galiausiai pasiekia Sniego karalienės ledo pilį... Ką turės padaryti Gerda, kad išgelbėtų savo draugą?

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (458)

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (55)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (20321)