Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Na ir karštis! Koks bus ateities klimatas? Ir kaip galime sumažinti žalą aplinkai?

Luca Mercalli
25.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Nauja
ISBN kodas:
Na ir karštis
Leidimo metai:
Leidėjas:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Ką galime padaryti, kad išvengtume Žemei gresiančios katastrofos, prie kurios kasdien vis labiau artėjame dėl pasaulinio klimato atšilimo? Ir kada būtina pradėti veikti? Knygos „Na ir karštis! Koks bus ateities klimatas? Ir kaip galime sumažinti žalą aplinkai?“ autorius, italų klimatologas Luca Mercalli įsitikinęs, kad įtvirtinti supratimą apie klimato kaitą ir teisingus įpročius būtina jau vaikystėje.

Mūsų kasdieniai veiksmai sukelia neįtikėtinas ir net tragiškas pasekmes. Gamtos išteklių švaistymas, vartotojiška kultūra, iškasenų vartojimas, aplinkos tarša – žmonių veikla tampa vis aktyvesnė ir vis labiau kenkia aplinkai. Žemė pamažu perkaista, o tai reiškia, kad mūsų gyvenimas jau dabar yra gana sudėtingas ir ateityje tik dar labiau sunkės. Tokio nedėmesingumo aukos esame mes patys. Tačiau juk turi būti kažkas, ką galime padaryti? Net jei nesame valdžioje ir neturime galimybės priimti svarbiausių sprendimų, juk turi būti būdų, kaip savo kasdienėje veikloje pradėti gelbėti Žemę, o ne ją naikinti.

Turime išmesti mažiau atliekų, naudoti atsinaujinančią energiją, mažinti vartojimą, naudotis aplinkos neteršiančiomis transporto priemonėmis… Yra dar daug dalykų, kuriuos galime pradėti daryti jau dabar, kad žmonės ir Žemė atsikvėptų lengviau.

Italų meteorologo Luca Mercalli, laikomo vienu įtakingiausių klimato ekspertų pasaulyje, knyga „Na ir karštis! Koks bus ateities klimatas? Ir kaip galime sumažinti žalą aplinkai?“ – puiki priemonė tiek vaikams, tiek jų tėveliams ar mokytojams apie tai, kas vyksta mūsų planetoje. Paprastai ir vaizdingai knygoje aiškinama pasaulinio klimato atšilimo sąvoka – kokią įtaką daro žmonių veikla, kaip ją apriboti ir ką padaryti, kad išsaugotume gyvą planetą?

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (47)

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (4)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (20404)