Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Kaip Vinstonas Kalėdas atnešė

Alex T. Smith
12.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Gera
ISBN kodas:
9786094415999
Leidimo metai:
Leidėjas:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Skirta 4 - 8 m.

Tai jauki istorija apie tai, kaip vienas narsus peliukas gabeno laišką Kalėdų Seneliui, užduočių bei idėjų knyga ir Advento kalendorius viename.

Jei pradėsi skaityti šią knygą gruodžio 1-ąją, turėsi ką veikti iki pat Kalėdų – kasdien perskaitysi po naują peliuko Vinstono nuotykių skyrių ir rasi puikių idėjų kalėdiniams darbeliams – kaip pasigaminti žaisliukų eglutei, išsikepti meduolinių peliukų ir dar daug įdomybių.

Kuo ši knyga naudinga:

Turtėja vaizduotė, žodynas ir iškalba
Ugdoma empatija, gebėjimas atpažinti ir suprasti jausmus
- Knygoje esantys darbeliai, receptai ir užduočių idėjos skatina kūrybiškumą, lavina smulkiąją motoriką, gebėjimą susikaupti, išlaikyti dėmesį, laikantis instrukcijos atlikti užduotį, skatina savarankiškumą
Jaukios, šiltos ir meniškos iliustracijos lavina estetinį skonį
Ugdoma meilė gyvūnams, atsakomybė už juos
Knygos veikėjų pavyzdys rodo, kaip kūrybingai spręsti iškylančias problemas, skatina ryžtingumą ir gebėjimą siekti užsibrėžto tikslo
Skaitant įtraukiančias istorijas, skatinamas domėjimasis knygomis
Britų autorius ir iliustruotojas Alexas T. Smithas Lietuvos skaitytojams jau pažįstamas iš šmaikščių knygų serijų apie nuotykių ieškotoją poną Pingviną bei linksmuolį šuniuką Klodą. Šįkart jis pasakoja apie peliuką Vinstoną, kuris Kalėdų išvakarėse randa pasimetusį vaiko laišką Kalėdų Seneliui ir nusprendžia, kad trūks plyš privalo šį laišką nunešti. Juk kaip būtų baisu, jei Kalėdų Senelis iki Kalėdų negautų vaiko laiško – galbūt šventė į jo namus nė neateitų?

Ši knyga – ne tik jauki kalėdinė istorija, bet ir puikus kalėdinių užduočių ir darbelių rinkinys, ypač tinkamas 7–10 metų vaikams.. Knygą sudaro 25 skyriai ir 25 idėjos kalėdiniams darbeliams – po vieną kiekvienai dienai.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (842)
dina19
(109)
842 prekės
Pardavėjas - ekspertas

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (9)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (20343)