Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Daktaras Dolitlis

Hugh Lofting
8.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
9786094841026
Leidimo metai:
Leidėjas:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Daktaras Dolitlis – ne paprastas gydytojas. Jis negydo žmonių – jis gydo gyvūnus! Be to, moka jų kalbą!

Jonas Dolitlis – geraširdis ir ekscentriškas kaimo gydytojas, savo praustuvėje auginantis auksinę žuvelę, sandėliuke triušius, po pianino dangčiu – baltąsias peles, o rūsyje – ežį. Jo namai pilni visokių padarų: papūgų, kiaulių, beždžionių, šunų... Be to, daktaras turi stebuklingą dovaną: gali susikalbėti su gyvūnais. Šis talentas labai praverčia, nors jis yra tikras daktaras, bet gyvūnai, kaip pacientai, Dolitliui daug mielesni nei žmonės. Greitai daktaras Dolitlis taip išgarsėja visame pasaulyje, kad į jį kreipiasi net sergančios beždžionės iš Afrikos! Ak, jas užklupo baisi epidemija...

Daktaras Dolitlis nedelsdamas išsiruošia į kelionę. Jį lydi išmintingoji papūga Polinezija, antis Tap-tap, šuo Vipas, beždžionė Či-či, kiaulė Kriu-kriu ir pelėda Tū-tū.

Kvapą gniaužiantys nuotykiai ir daugybė juokingų situacijų laukia daktaro ir jo bendražygių kiekviename žingsnyje. O už pagalbą linksmosios beždžionės atsidėkoja daktarui Dolitliui padovanodamos stumk-trauk – vienintelį dvigalvį gyvūną visame pasaulyje!

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (401)

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (45)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (20396)