Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Pelėda Drūlija ir žiovuliukai

Inga Narijauskienė
18.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Gera
ISBN kodas:
9786090800331
Leidimo metai:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Visa ši knyga „Pelėda Drūlija ir žiovuliukai" skirta MIEGUI.

Joje rasite PENKIAS terapines pasakas, skirtas saldžiam miegui – vienos trumpesnės, kitos ilgesnės - ir eilėraštį „Vakaro draugas".

Šios knygos istorijos padės vaikams nurimti ir užmigti, lavins jų įgūdžius užmigti patiems, pristatys miegą kaip nuostabų bičiulį, su kuriuo labai malonu susitikti, pakvies kurti savo miego ritualus ir papasakos, ką daryti susapnavus nepatinkantį sapną.

Palydėkime į miego karalystę iškeliaujančius vaikus Drūlijos pasakomis ir padovanokime jiems stebuklingus įrankius, kurie leis jaustis ramiau, saugiau ir drąsiau. Galbūt šie įrankiai pravers sapne? O gal pabudus vidury nakties? Juk kai vakare paliekame miegančius vaikus, jie lieka patys su savimi – ne tik sapnuose, bet ir naktyje. Miegas – pirmoji vieta, į kurią išleidžiame savo mažylius vienus... Suteikime jiems galių, kurios padės mėgautis miegu, poilsiu ir sapnais.

Drūlijos pasakos – smagios, įtraukiančios, formuojančios vertybes, padedančios augti. Šios istorijos lengvai suprantamos ir leidžia vaikams greitai susitapatinti su personažais, skatina juos atrasti svarbias tiesas, suburia ir suartina visą šeimą. Be to, jos lavina vaizduotę ir atmintį, stiprina emocinį ir socialinį intelektą, spartina kalbos raidą, plečia žodyną, puikiai tinka ritualų kūrimui.

Tegul į vaikų lovytes kartu su jūsų skaitomomis pasakomis įsirango švelnumas, jaukumas, šiluma ir meilė. Pasidžiaukite nuostabiomis artumo akimirkomis su savo mažyliais.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (207)

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (6)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (455)