Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Skandaras ir vienaragių vagis

A.F. Steadman
10.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Gera
ISBN kodas:
Nenurodytas
Leidimo metai:
Leidėjas:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Vienaragiai – ne pasakų veikėjai, jie nuožmūs, sunkiai sutramdomi ir mirtinai pavojingi. Jų namai – paslaptinga Sala, į kurią vyksta trylikamečiai, vildamiesi rasti savo vienaragį ir kartu su juo mokytis magijos paslapčių.

Skandaras Smitas gyvena su seserimi ir tėčiu, kurį po mamos mirties apėmęs baisus liūdesys. Savimi nepasitikintis ir nuolat bendraamžių pašiepiamas trylikametis iš visų jėgų ruošiasi egzaminui, tikėdamasis patekti tarp saujelės laimingųjų, kurie gaus progą užsiauginti savo vienaragį, užmegzti magišką ryšį, kartu mokytis ir lenktyniauti. Pradėti naują gyvenimą.

Ir kai svajonė atrodo ranka pasiekiama, įvykiai pasisuka labai pavojinga linkme. Skandaras sustabdomas prie egzamino durų, o naktį į namus pasibeldžia paslaptinga žmogysta...

„Skandaras ir vienaragių vagis“ – pirmoji A. F. Steadman knyga. Dar nepasirodžiusi knygynuose ji sulaukė milžiniško susidomėjimo. Būdama vos 28 metų šį jauna britų rašytoja gavo didžiausią (septynženklį) visų laikų honorarą už debiutinę knygą vaikams. Šiais metais, išversta į 36 skirtingas kalbas, ji vienu metu pasiekia skaitytojus visame pasaulyje, taip pat ir Lietuvoje. Žadama, kad šis magijos pasaulis sužavės ne tik vaikus, bet ir suaugusiuosius.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (843)
dina19
(109)
843 prekės
Pardavėjas - ekspertas

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (3)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (3255)