Šioje knygoje pateikiami receptai, kruopščiai atrinkti kaip geriausieji iš viso pasaulio virtuvių, šiems valgiams pagaminti naudojami kokybiškiausi ir vertingiausi ingredientai. Kai kurios knygoje pateikiamos orginalios idėjos paprasčiausiai padės atskleisti įvairiapusišką ir pilną šių šviežių ingredientų panaudojimo gamą, atrasti naują ir originalų skonį (pvz. Agurkų ir braškių salotos, viščiuko ir ananasų kebabas bei daug kitų). Kiti gi receptai atspindi gilias įvairių tautų maisto gaminimo tradicijas, papildytas šiandienos sveikos mitybos aktualijomis ir pritaikytas mūsų ranka pasiekiamiems maisto produktams. Kiekvienas aprašytas patiekalas pateikiamas nuostabiame serviravimo pavyzdyje, gausios ir puikios nuotraukos padės kiekvienam siekti tobulybės maisto gaminimo kūryboje. Knyga anglų kalba.