Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Sapnuoju, kad einu. Vilnius – Santjago de Kompostela.

Jokūbas Vilius Tūras
5.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Gera
ISBN kodas:
9789955998464
Leidimo metai:
Leidėjas:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

„Sapnuoju, kad einu“ – knyga, slepianti savyje atradimo džiaugsmą ir nepatirtus įspūdžius. Paėmus ją į rankas, pilkšvas viršelis su vos matomai įspausta kriaukle yra užuomina į turinį.

Dvasinių paieškų skatinamas, autorius veda skaitytoją užpustytais Lietuvos žiemos keliais, vėliau kalnų takeliais ir vasaros kvapų prisodrintais miškais per šešias Europos šalis iki pat Atlanto vandenyno, savo pasakojimą paremdamas nuotaikingomis nuotraukomis ir šmaikščiais trieiliais.

Jūs lyg ir pats keliaujate kartu: tai nusikeliate tūkstantį metų praeitin, į Šv. Jokūbo kelio piligrimystės pradžią, kur atsiskleidžia Šv. Jokūbo dviguba simbolinė reikšmė ispanų religiniame suvokime; tai beldžiate į nepažįstamų namų duris, džiaugiatės sutiktų žmonių nuoširdumu ir sielų bendryste, kalbinate piligrimus, dvasininkus ir kitus sutiktuosius apie tai, kas gyvenime svarbiausia, kas turi nepraeinančią vertę mūsų nepastoviame pasaulyje. O pabaigoje visa tai tarsi užtvirtinama piligrimo paso antspaudais – šimtamečiais, turinčiais neabejotiną meninę ir istoriografinę vertę.

208 psl. apimties knyga, iliustruota 100 fotografijų, nekartodama autoriaus režisieriaus Jokūbo V. Tūro „Sapnuoju kad einu“ filmo (apdovanoto “Sidabrinės gervės” prizu), užduoda nemaža klausimų, pateikia daug atsakymų ir nuteikia tolesniems apmąstymams.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (30)

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (1)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (3485)