Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.
3.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Nauja
ISBN kodas:
9786090402108
Leidimo metai:
Leidėjas:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Žinomas treneris, fitneso ir mitybos specialistas, gyvenimo nublokštas į egzotiškąją Namibiją, knygoje „Mano Afrika“ pasakoja savo įspūdžiais apie šią tolimą ir egzotišką šalį.

Viskas prasidėjo nuo netikėtos pažinties. Andrius 2012 m. dirbo treneriu ir asmeniškai konsultuodavo kūno linijas dailinti sumaniusius žmones. O Ilka Rae Adams, egzotiškos išvaizdos ir nepaprasto grožio Vilniaus dailės akademijos studentė, Vilniuje ieškojo angliškai kalbančio fitneso trenerio. Andrius atitiko abu šiuos kriterijus. Jiems susitikus sporto klube Andrius pasiūlė mainus - už patarimus ir pagalbą sporto salėje Ilka turės su juo kalbėtis angliškai ir padėti jam tobulinti anglų kalbos žinias. Tačiau ilgainiui jų susitikimai treniruoklių salėje virto pasimatymais.

Pažintis su Ilka Andriui Pauliukevičiui tapo galimybe vykti į paslaptingąją Afrikoje. Neilgai trukus Andrius jau krovėsi lagaminus ir leidosi Namibijos link, o šios kelionės priežastis labai paprasta... ten Andrius ir Ilka turėjo atšokti savo vestuves. Tačiau skaitytojai neturėtų apsigauti – „Mano Afrika“ nėra autobiografinis romanas apie dabartinių dviejų fitneso specialistų asmeninį gyvenimą, nors ir jo čia esama. Knygoje Andrius pasakoja apie Afrikos kultūrą, gamtą, papročius ir viską, kas šiaurės europiečiui pasirodė neįprasta ir neįtikima.

Dar vaikystėje Afrikos žvėris piešęs ir su jais žaidęs Andrius dabar galėjo pats paglostyti gepardą, iš arti nufotografuoti liūtą ir net papusryčiauti šalia besiganančių raganosių. Savo pasakojime Andrius nevengia ir kitų aštresnių temų, kurios aktualios Namibijoje – rasinę diskriminaciją įteisinusio apartheido, įvairių grožio standartų skirtingose šalies gentyse ir net keliavimo taksi ypatumų. Andrius Pauliukevičius knygoje „Mano Afrika“ juokauja, kad Lietuvos ir Namibijos vestuvės turi ne tik skirtumų, bet ir panašumų, o vienas iš šalies miestų primena lietuvių pamėgtą Palangą.

Andriaus Pauliukevičiaus įspūdžius papildo autentiški jo žmonos Ilkos Rae Adams, gimusios ir augusios šioje Afrikos šalyje, atsiminimai. Savo patirtimi taip pat dalinasi Namibijoje gyvenančios lietuvės. „Mano Afrika“ iliustruota itin aukštos kokybės fotografijomis, o specialūs QR kodai leis išmaniaisiais įrenginiais peržiūrėti filmuotas kelionės akimirkas.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (4)
deividaszel
(4)
4 prekės

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (29)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (3453)