Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Vagių žaidynės

Kayvion Lewis
9.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Nauja
ISBN kodas:
9786090157701
Leidimo metai:
Leidėjas:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Jaunimui nuo 14 metų.

Šis kinematografiškas apiplėšimų trileris – tai tarsi „Paveldėtojų žaidimai“ ir „Oušeno vienuoliktukas“ viename. Žiaurios žaidynės suburia geriausius pasaulyje jaunuosius vagišius. Viena dalyvė kovos dėl paties brangiausio dalyko – motinos gyvybės.

Rozalinai Kvest tik septyniolika, bet ji jau profesionali vagišė, kilusi iš legendinės vagių šeimos. Mergina įgudusi kurti ir vykdyti pabėgimo planus, tačiau jos slaptas planas pasitraukti iš šeimos ir pradėti naują gyvenimą žlunga, kai pagrobiama mama.

Vienintelė viltis išgelbėti mamos gyvybę – dalyvauti Vagių žaidynėse. Tai tarsi privatus ir nelegalus televizijos šou išpuikusiems turtuoliams, kuriame susitinka pavojingiausi ir labiausiai įgudę jaunieji vagys. Nors varžovus reikia pergudrauti savo protu ir įgūdžiais, taisyklės leidžia naudoti jėgą ir negailėti priešininko gyvybės. Pagrindinis prizas – nugalėtojo noro išpildymas. Net jei jis milijardo dolerių vertės.

Rozalina sužino, kad tarp varžovų yra jos didžiausia priešė. Padėtį sunkina ir netikėtai į akį kritęs žavingas vaikinas. Mergina suvokia, kad laimėti bus sunkiau, negu tikėjosi. Ji stengiasi laikytis šeimos moto: Kvestai pasitiki tik Kvestais – niekuo kitu, bet kai rizika tokia didelė, ji turės apsispręsti, ką apgauti ir kuo pasikliauti. Tik ar vėliau neteks pasigailėti? O laikas senka ir nugalėtojas gali būti tik vienas.

Kayvion Lewis – amerikiečių jaunimo rašytoja, daug metų dirbusi bibliotekoje su vaikais ir jaunimu. Kai nerašo nuotykiais ir išbandymais patraukiančių knygų, pati mielai leidžiasi į nuotykius: lankosi pabėgimo kambariuose, su parašiutu šoka iš lėktuvo, mokosi kung fu. Teisės ekranizuoti jos trilerį jaunimui „Vagių žaidynės“ buvo parduotos knygai dar nė nepasiekus knygynų lentynų!

„Intriguojantis, įtraukiantis trileris, kuris vertė įvykių eigą spėlioti iki pat pabaigos. Kupinas kvapą gniaužiančių vagysčių, sudėtingų santykių, didelės įtampos ir neeilinių personažų. „Vagių žaidynės“ įtraukė nuo pirmo puslapio. Nenorėsite, tiksliau, negalėsite, nustoti skaityti!“ – Alex Aster „The New York Times“ bestselerio „Lightlark“ autorė.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (41)
bakoozhe
(20)
41 prekės

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (2)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (37581)