Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.
4.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Gera
ISBN kodas:
9789955247227
Leidimo metai:
Leidėjas:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Visame pasaulyje žinomos trilogijos „Ketvirtoji erdvė“ pirmoji dalis „Keliautojas“ tapo tarptautiniu bestseleriu. Daugiau informacijos apie John Twelve Hawks ir „Ketvirtosios erdvės“ trilogiją rasite www.johntwelvehawks.com

Praeis šiek tiek laiko ir privačios bei vyriausybinės informacinės sistemos seks kiekvieną mūsų žingsnį. Centrinis kompiuteris įsimins, kur einame, ką perkame, žinos, kokius elektroninius laiškus rašome ir kokias knygas skaitome.
Bus skatinamas visuotinis pasikėsinimas į privatumą, iš visų pusių mus spaus, nuolat stiprės visur persismelkianti baimės kultūra. Žmonija pakliuvo į totalinio sekimo Tinklą. Blogio jėgoms atstovaujanti Brolija, arba Tabula, trokšta įgyvendinti 18 amžiaus anglų filosofo Džeremio Bentamo idėją – pasaulį paversti kalėjimu.
Gabrielio Korigano tėvas – Keliautojas: dvasinis mokytojas, gebantis palikti savo kūną ir keliauti į kitas erdves. Jis skelbia naujas idėjas, siūlo žmonėms kurti naują gyvenimą, nepriklausomą nuo Didžiosios Mašinos. Gabrielis, kaip ir jo brolis Maiklas, paveldėjo iš tėvo Keliautojo galias. Abu jie gyvena Ketvirtojoje erdvėje ir gali keliauti į kitas penkias, tik Maiklas, skirtingai nei Gabrielis, susideda su Tabula, kuri taip pat trokšta susisiekti su aukštesnėmis civilizacijomis, gyvenančiomis kitose erdvėse.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (190)

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (7)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (37523)