Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Tolimi krantai

Kristin Hannah
11.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Gera
ISBN kodas:
9786094902307
Leidimo metai:
Leidėjas:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

— Matai, kaip medžiai lenkiasi atgal? Tarsi tūkstantį metų juos būtų stūmęs vėjas, ir jie galiausiai būtų pasidavę.
Didžiulio spaudimo akivaizdoje medžiai liovėsi bandę augti tiesiai. Beveik taip, kaip Elizabetė...

New York Times bestseleryje „Tolimi krantai" Kristin Hannah parodo trapius pereinamąjį laikotarpį išgyvenančios šeimos ryšius — du žmonės nusprendžia peržengti įprasto gyvenimo ribas ir siekia tolimuose krantuose slypinčios svajonės.

Elizabetė ir Džeksonas Šoras susituokė jauni, užaugino dvi dukras, kurdami bendrą ateitį atlaikė jaunystės audras. Žvelgiant iš šalies, jų gyvenimas atrodo gražus kaip paveiksliukas, bet kai mergaitės išvyksta iš namų, Džekas ir Elizabetė tyliai ima tolti vienas nuo kito. Džekui priėmus nuostabų naujo darbo pasiūlymą, Elizabetė atsisako savo norų ir nutaria keliauti paskui vyrą.

Jos gyvenimą aukštyn kojomis apverčia tėvo mirtis. Sielvartaudama, pasijutusi labai vieniša, moteris grįžta į nuošalų namelį prie vandenyno, kur permąsto savo ir tėvų gyvenimo nuotrupas. Nusivylusi ji priima bauginantį sprendimą rizikuoti viskuo ir siekti antros progos tapti tokia, kokia nori būti.

Sklidinas emocijų, atskleidžiantis paprastą kasdienių stebuklų džiaugsmą, romanas „Tolimi krantai" primena apie brangiausias gyvenimo dovanas — bičiulius ir šeimą, vaikus ir mylimuosius, stiprybę bandant keistis ir drąsą atleisti; ir visa tai kuo sklandžiausiai perteikia lengva Kristin Hannah plunksna.

Kristin Hannah su vyru ir sūnumi gyvena Vašingtone ir Havajuose. Rašytoja gimė 1960 m. Kalifornijoje, bet dar vaikystėje persikėlė į Vašingtoną. Studijavo teisę, kelerius metus dirbo teisininke, bet galiausiai nusprendė atsidėti rašymui. K. Hannah yra parašiusi jau per dvi dešimtis romanų — istorijas apie moterų bičiulystę, motinystę, nesutarimus šeimoje.

„Gyvenimiškos pamokos, papasakotos tikroviškai, su humoru ir drąsa. Ši istorija jums patiks.“ – Adriana Trigiani, Brava, Valentine autorė

„Greitai besivystantis siužetas, kupinas šmaikščių užuominų. Kristin Hannah nagrinėja, ar meilės ir atsidavimo pakanka santuokai išsaugoti, kai du žmonės, užšaldę savo svajones, gauna progą jas atitirpinti... Išvada: be abejonės.“ – People

„Švelnus ir jaudinantis romanas „Tolimi krantai" vieną minutę privers jus šypsotis, o kitą — griebtis nosinaičių.“ – Eileen Goudge, Once in a Blue Moon autorė

„Neabejotinai palies sielos stygas... puikūs charakteriai... ir keletas netikėtumų.“ – The Seattle Times

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (842)
dina19
(109)
842 prekės
Pardavėjas - ekspertas

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (43)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (37440)