Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Svetimšalė. Lemtingas susitikimas. Dalys 1 ir 2

Diana Gabaldon
60.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Gera
ISBN kodas:
9789955389163 9789955389590
Leidimo metai:
Leidėjas:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Knyga „Svetimšalė. Lemtingas susitikimas. I dalis“ pradeda nepaprastą istoriją apie Klerę Randal netyčia nusikėlusią į praeitį. Rašytoja Diana Gabaldon sukūrė įtraukiantį pasakojimą apie meilę, aistrą, ištikimybę ir nuotykius. Čia netrūks nei netikėtų siužeto vingių, nei intrigų bei paslapčių.

Ką tik susituokusius Klerę ir Frenką išskiria Antrasis pasaulinis karas. Jo metu Klerė dirbo medicinos sesele ir matė daug siaubingų dalykų. Po karo pora vėl susitinka ir bandydama išsigydyti sielos žaizdas bei pagaliau praleisti normalų medaus mėnesį vyksta į Škotiją.

Kelionės metu Klerė prisiliečia prie magiško akmenų rato ir netikėtai patenka į 1743-iuosius metus. Nuo pat pirmų akimirkų ji patenka į pavojų ir vos neatsisveikina su gyvybe. Tačiau pagrindinę veikėją išgelbėja žavus nepažįstamasis.

Antrojo pasaulinio karo metu daug mačiusi Klerė greitai prisitaiko prie naujų aplinkybių, o susipažinusi su Džeimiu Freizeriu pajunta bundančius jausmus. Nenuostabu, nes daugybė šios knygos skaitytojų prisipažįsta, kad irgi truputį įsimylėjo Džeimsą. Tačiau kažkur dabartyje moteris vis dar ištekėjusi už Frenko, kuriam taip pat puoselėja švelnius jausmus. Meilės, aistros ir ištikimybės dilemose paskendusi Klerė turi ne tik susivokti savyje, bet ir nuolat kovoti dėl savo gyvybės. Senovės Škotija buvo pavojinga vieta!

Dianos Gabaldon knygoje „Svetimšalė. Lemtingas susitikimas. I dalis“ juntama rašytojos aistra. Skaitytojų laukia mistika, jausmų drama, tamsūs nusikaltimai, žiaurios scenos, vaizdingi Škotijos kraštovaizdžio aprašymai, šeimų ir mylimųjų santykiai, meilės scenos ir intrigos. Kūrinys įkvėpė itin populiarų serialą.

Knygų seriją „Svetimšalę“ iš viso sudaro aštuonios dalys. Kai kuriose šalyse, taip pat ir Lietuvoje, didesnės apimties romana buvo padalinti į du tomus.

Diana Gabaldon (g. 1952 m.) – amerikiečių autorė, išgarsėjusi „Svetimšalės“ serija. Jos kūriniai apjungia kelis žanrus: istorinį romaną, romantiką bei fantastiką. „Svetimšalė. Lemtingas susitikimas“ buvo apdovanota RITA premija, skiriama geriausiems JAV romantinių knygų rašytojams.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (272)

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (12)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (37615)