Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Somerseto grafystės meilės istorijos (3 knygos)

Jenni Fletcher
12.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
Nenurodytas
Leidimo metai:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Trijų knygų serija Somerseto grafystės meilės istorijos
Ar sausainių pardavėjoms vieta tarp aukštuomenės damų?

Bato miestas Somerseto grafystėje nuo seno garsėja kaip gydomųjų šaltinių kurortas. Čia veikianti sausainių parduotuvė Bato gražumynai vilioja ne tik skaniausiais sausainiais, bet ir ypatingomis joje dirbančiomis merginomis. Jos trokšta ne riterių spindinčiais šarvais, bet sau lygių vyrų. Ar pavyks joms tokius ir sutikti?


Jenni Fletcher. Grafienė, kokios niekas nesitikėjo. Pirma knyga
Iš pardavėjos ji virs... grafo žmona!

Negalima abejoti dviem dalykais: Anabelė Fortini kepa skaniausius sausainius visame Bato mieste, o Samuelis Deleinis – žavus viengungis, ką tik įžengęs į jos parduotuvę, – yra problemų šaltinis! Ana, kurios motina buvo nepelnytai ištremta iš aukštuomenės, išmoko pamoką, kad aristokratais negalima pasitikėti. Gal Samuelis ir yra garsus karinio jūrų laivyno herojus, o dabar visai nenori paveldėti grafystės, tačiau Ana negali jo įsimylėti! Nebent įveiks savo išdidumą ir... pasiduos širdies troškimui!




Jenni Fletcher. Netikėtai apsvaigę iš meilės. Antra knyga
Parduotuvės valdytoja tampa… karininko žmona!

Praeityje išgyvenusi skandalą, parduotuvės valdytoja Henrietė Gardiner į vyrus žvelgia įtariai – taip pat ir į draugės brolį, žavųjį karininką Sebastianą Fortinį. Kai Henrietei tenka rūpintis trimis jaunais sūnėnais, Sebastianas ištiesia pagalbos ranką. Net pasiūlo sprendimą – santuoką! Pamažu Henrietė supranta, kad po nerūpestinga naujojo sutuoktinio išore slepiasi labai intriguojantis vidus… Tačiau kaip tai paveiks jų skubotą santuoką?




Jenni Fletcher. Santuoka, kuria jie patikėjo. Trečia knyga
Pardavėja tampa... hercogiene!

Haudeno hercogienė Beatričė, parašiusi laišką savo nepažįstamam sutuoktiniui ir pasiūliusi išsiskirti, nustemba išvydusi jį prie savo namų slenksčio. Vyras jai siūlo šešias savaites pagyventi kaip vyrui ir žmonai! Kvintonas Roksburis atrodo šaltas ir abejingas, bet pamažu Beatričė supranta, kad šį niūrų vyrą slegia sunki našta. Ar stiprėjant jųdviejų ryšiui ji rizikuos atskleisti savo skandalingą praeitį ir patikės santuoka, kurios manė nenorinti?

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (18619)

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (15)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (37616)