Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Dienos ir naktys

Gilbert Sinoue
3.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Gera
ISBN kodas:
9789986162742
Leidimo metai:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Garsaus šiuolaikinio prancūzų rašytojo (g. 1947), Gilbert‘o Sinoué pelniusio ne vieną literatūrinę premiją, kūriniai traukia paslaptimi, įtaiga, netikėtumais. Šis jo romanas – apie absoliučią meilę.

Argentinoje ir išdegusioje Graikijos žemėje, nuostabioje Santorino saloje, rutuliojasi sena kaip pasaulis istorija: vyras ieško moters. Yra tik vienas šios istorijos keistumas: regis, Rikardas Vakareza bus pažinojęs Sarą prieš... tris tūkstančius metų. Tai pasakojimas apie didelę, begalinę meilę – neatsitiktinai romane minimi amžinai įsimylėję Romeo ir Džuljeta – pasakojimas, balansuojantis ties fantastikos riba, „papuoštas“ magiškomis detalėmis. Jame labai svarbūs sapnai, galintys sugriauti paprastą žmogišką laimę ir paneigti bet kokius proto argumentus. Kartu tai patrauklus tekstas apie archeologijos istoriją, Graikiją, Kretą, Santoriną ir kitas fantastiškas vietas.


"Jei tu netiki, jog mes išgyvename kažką itin reta, nepaprasta, anksčiau ar vėliau tarp mūsų kils nesklandumų. Anksčiau ar vėliau mano meilė užgoš tavąją. Nes mano meilė – tai meilė, kuria mylimos deivės. Ji nežmogiška.“ - Gilbert‘as Sinoué.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (1684)
budulis
(158)
1684 prekės
Pardavėjas - ekspertas

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (19)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (37435)