Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Šešėliai, 1 knyga. Žvangesys

Timo Parvela
8.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
Nenurodytas
Leidimo metai:
Leidėjas:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

ELFAI VAIKŠTO TIK TAMSOJE.

Trylikametis Peteris apimtas nevilties – geriausia ir vienintelė jo draugė sunkiai serga. Nematydamas kitos išeities, jis prekybos centre pašnibžda norą Kalėdų Seneliui į ausį. Jo noras bus išpildytas – Sara pasveiks, bet Peteris už tai turi atiduoti savo šešėlį. Nedidelė kaina, ar ne?..

Tačiau netrukus Peteris supranta, kad atidavė daugiau, nei galėjo įsivaizduoti. O sužinojus labiausiai saugomą paslaptį pasaulyje pasidaro šiurpiai akivaizdu, kad Kalėdos niekada nebebus kaip anksčiau. Dabar Peteris pasiryžęs viskam, kad tik atgautų tai, ką prarado.

Naujoje tarptautinio pripažinimo sulaukusių kūrėjų Timo Parvelos ir Pasio Pitkäneno knygų serijoje susitinka Tolkienas ir Nesbø. Pamirškite džiaugsmingas Kalėdas, šis mistiškas ir grėsmingas trileris per sniegą ir ledą nuves iki Aurorijos šalies Šiaurėje, kur atsivers dar daugiau tamsių paslapčių.

„Šešėliai. Žvangesys“:

Skaitytojams nuo 10 metų.

Kvapą gniaužianti nuotykių ir šiurpuliukų kupina istorija.

Skatina gerumą, atjautą ir nepulti priimti sprendimų, gerai neapsvarsčius jų pasekmių.

Knygoje susipina laki autorių fantazija ir Šiaurės šalių mitologija.

Sukūrė pripažinti ir vaikų pamėgti suomių vaikų literatūros autoriai.

Kvapą gniaužiančiame trileryje „Šešėliai. Žvangesys“, apie vieną žymiausių Šiaurės mitų kuriama šiurpi tamsos atmosfera – pasakojama apie Kalėdų Senelį. Pasirodo, Kalėdų Senelio ir jo elfų pasaulis yra visai ne toks, kokį mes įsivaizdavome... Šios istorijos esmė – gerumas, bet besitelkiančios tamsiosios jėgos Šiaurės karalystėje kelia tam rimtą grėsmę.

Timo Parvela (g. 1964) yra vienas iš labiausiai apdovanotų ir gausiausiai verčiamų visų laikų suomių rašytojų. Parvelos knygos išverstos į daugiau kaip trisdešimtį kalbų; iš viso Suomijoje ir užsienio valstybėse jų parduota jau daugiau kaip šeši milijonai egzempliorių.

Pasi Pitkänen (g. 1984) studijavo grafiką Aalto universitete. Jis sulaukė didelio pripažinimo už savo meistriškas iliustracijas, publikuotas daugiau nei 20 kraštų.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (61)

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (21)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (37436)