Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Saldžiai kartu

Colleen McCullough
9.95 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
978-609-466-753-4
Leidimo metai:
Leidėjas:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Eda nusijuokė.

– Norėjai pasakyti, kad toks ir yra gyvenimo skonis, Kite.

Saldžiai kartus.

Rašytoja COLLEEN McCULLOUGH (Kolin Makalou; 1937–2015) – viena žymiausių visų laikų australių, jai suteiktas Australijos nacionalinės vertybės titulas. Pasaulinę šlovę rašytojai atnešė romanas „Erškėčių paukščiai“, pasirodęs 1977 m. ir iki šių dienų perleidžiamas didžiuliais tiražais visame pasaulyje. Daugiau nei 20 įvairaus žanro knygų sukūrusi rašytoja garsėjo neįtikėtinu darbštumu ir gebėjimu derinti savo pasakojamose istorijose išmonę, mokslininkės kruopštumą (rašytoja baigė neurologijos studijas) ir žmogaus psichologijos išmanymą bei empatiją. „Saldžiai kartu“ – vėlyvasis Colleen McCullough romanas, pasirodęs 2013 m., jis bene akivaizdžiausiai sulydo per ilgą gyvenimą sukauptą įvairialypę talentingos prozininkės patirtį.

„Saldžiai kartu“ – tai epinė romantinė istorija apie dvi dvynių poras, pastoriaus Latimerio dukras. Jos labai artimos, panašios viena į kitą ir sykiu – nepaprastai skirtingos. Jų ateities vizijos skiriasi, bet jas vienija noras ištrūkti iš motinos valdžios. Todėl merginos  ryžtasi negirdėtam dalykui – visos keturios seserys Latimer tampa slaugytojomis nedidelio Australijos miestuko, Korundo, ligoninėje. Kiekvienai jų darbas ir santykiai su ligoniais bei kolegomis atneša pasirinkimo galimybę ir būtinybę, ir tie pasirinkimai teikia ne tik džiugesį, bet ir kartėlį. Kaip dažniausiai nutinka gyvenime. Romane „Saldžiai kartu“ XX a. pradžios Australija virsta nepamirštama keturių moterų gyvenimo, brandos ir meilės istorijų vieta.

Pasakojantis apie jauną ir iš esmės nesugadintą tautą, sklidinas humoro, įžvalgos ir įdomių istorinių detalių,  Colleen McCullough romanas „Saldžiai kartu“  yra išminties ir šilumos duoklė šeimai, moterų stiprybei ir gimtinei. – People

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (12143)
knygavisiems-knygynas
(1278)
12143 prekės
Pardavėjas - ekspertas

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (86)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (37445)