Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Kaip mama ir tėtis laimės ieškojo

Regina Radavičiūtė
2.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
9789986956853
Leidimo metai:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Romanas, o gal filmo scenarijus, „Kaip mama ir tėtis laimės ieškojo“ susivijo iš trijų gijų. „Kaip laimėti milijoną? O, kad jį laimėčiau! Kiek problemų išspręstų! Ką daryčiau, kokias skyles pirmiausia užkamšyčiau?“ - beskaičiuojant ir besvajojant aprimdavo galvoje bičių avilys, leidžiantis užmigti pradedančiai verslininkei.

Ne mažesnis avilys dūgzdavo namuose kasdieną, kai prižiūrėti tuos tris kampus dažnai nebepakakdavo jėgų. O išgirdusi žinią, kad tūkstančiai moterų JAV tiesiog išeina iš namų viską palikdamos, niekam net nežinant, kur jos, ir pradeda naują vienišių gyvenimą, rimtai galvodavau: kada išvykti ir ką tokiu atveju pasiimti?

O Patricijos Scanlan romanas „Frančeskos vakarėlis“ ir Claudios Keller „Dovanoju tau savo vyrą“ skatino parašyti lietuviškąjį variantą. Pagal planą, mama turėjo dingti kaip tos iš JAV, tik maža smulkmena - ne tuščiomis, o su milijon. Tačiau mama Augustina ir tėtis Tadas manęs neklausė, jau nekalbant apie jų vaikus, o įsiveržęs į romaną Andrius su meile Silvai suvyniojo tokią istoriją, kad ir pati nebežinau, ar ji mano išgalvota, ar ji tebesitęsia dviračių mieste.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (39)

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (9)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (37407)