Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.
12.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
9786094874048
Leidimo metai:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Kariaujanti šalis.
Nukirsdintas karalius.
Pavojingą paslaptį žinanti moteris.
Anglija, 1648-ieji. Vasarvidžio naktį Alinora budi prie bažnyčios ir tikisi išvysti dingusio vyro šmėklą – tuomet būtų tikra, kad jis miręs. Jau metai, kai moteris gyvena nežinioje: ji nėra nei žmona, nei našlė. Tačiau iš tamsos išnyra ne vaiduoklis, o besislapstantis kilmingas jaunuolis Jokūbas. Alinora jam parodo slaptus kelius per klampias užliejamas žemumas – du kartus per parą jūros užtvindomą pakrantę. Nuo tos akimirkos jos likimas – šio žavaus kunigo ir šnipo rankose.
Angliją krečia kruvinas pilietinis karas, neramu net atokiausiose šalies kampeliuose. Įtarūs kaimynai stebi vieni kitus: ar tik kas nors neparodys palankumo nuo sosto nuverstam karaliui. Alinora, žolininkė ir pribuvėja, garsėja kaip taisyklių nepaisanti moteris. Žmonės mėgsta plakti liežuviais, o peno gandams niekada nestigo: ar tik jos grožis nėra šėtono darbas, gal ir vyras pabėgo, norėdamas išsivaduoti iš sutuoktinės kerų? O už kokius pinigus ji nusipirko valtį? Alinora stengiasi niekam neužkliūti ir nieko neužrūstinti, nes vienas neatsargus žingsnis – ir ji būtų pasodinta į prieplaukoje įrengtą gėdos kėdę, kur vandeniu patikrinama, ar moteris nėra ragana...
„Potvyniai“ – pirmoji istorinių romanų karalienės Philippos Gregory serijos „Fairmile“ knyga. Tai – vienos šeimos saga, kuri prasideda XVII amžiaus Anglijos pelkynuose, vėliau nukelia į Italiją bei Ameriką, ir atskleidžia, kaip paprasta moteris gali pradėti dinastiją ir kurti istoriją.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (30)

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (3)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (37550)