Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Plėšikas Hocenplocas. Smuklė „Plėšiko lindynė miške“

Otfried Preußler
6.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
9786094415258
Leidimo metai:
Leidėjas:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Legendinis plėšikas Hocenplocas meta savo amatą! Trečioji istorijos apie vaikų pamiltą plėšiką dalis – „Plėšikas Hocenplocas: smuklė „Plėšiko landynė miške“ atskleis dorąjį Hocenploco veidą.
Už gerą elgesį plėšikas Hocenplocas paleidžiamas iš kalėjimo ir nusprendžia mesti savo kaip profesionalaus vagies karjerą. Jis aplanko Kaspariuko ir Zepuko močiutę, norėdamas atsiprašyti už ankstesnes savo šunybes. Tačiau močiutė juo nepasitiki ir užrakina spintoje.

Ponas Dimfelmozeris plėšiką paleidžia, nes nėra jokių įrodymų, jog šis vėl įvykdė nusikaltimą. Vis dėlto, nusprendžiama plėšiką Hocenplocą pasekti. Ką jie sužinos apie tikruosius plėšiko kėslus? Ar jis tikrai grįžo į doros kelią? Kaip seksis pačiam Hocenplocui atsikratyti savo praeities reputacijos ir pradėti dorą gyvenimą?


Trečioji „Plėšiko Hocenploco“ istorijos dalis apverčia aukštyn kojom visą įsivaizdavimą apie patį plėšiką ir priverčia pamąstyti apie elgesio padarinius – kaip sunkiai tenka dirbti, kad atsikratytum ankstesnių darbų "šlovės". Knyga išleista su spalvotomis vokiečių dailininko F. J. Tripo, kuris piešė daugeliui O. Preussler knygų, iliustracijomis.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (118)
akmena
(64)
118 prekės

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (2)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (37437)