Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.
8.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
Nenurodytas
Leidimo metai:
Leidėjas:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Meilė, kaip tikėjimas arba viltis, globaliam Placebo skelbiamam ir vykdomam pasauliui nebereikalinga.

JURGA IVANAUSKAITĖ (1961–2007) – Lietuvos nacionaline kultūros ir meno premija (2005) įvertinta rašytoja, dailininkė, visuomenininkė, kovojusi už Tibeto laisvę, viena ryškiausių mūsų kultūros asmenybių, kurios knygos tampa svarbiu balsu skirtingų kartų skaitytojams. Pirmą kartą 2003 m. išleistas „Placebas“ – vėlyvojo, potibetinio, periodo kūrinys, savotiškas rašytojos grįžimas į Vilnių.

Ar kada jautėtės svetimi šiame pasaulyje? Ar kartais pagalvojate, kad gyvenate pagal kažkieno Kito sukurtą scenarijų? Ar nemanote, kad Jūsų slapčiausių minčių klausomasi? Ar Jūs naudojatės kompiuteriu, ar kompiuteris – Jumis? Ar skaitote laikraščius? Ar perjungiate TV kanalą, kai rodoma reklama? Ar reguliariai valotės dantis? Ar dažnai žiūrite į veidrodį? Ar sapnuojate košmarus? Ar vengiate piktų šunų? Ar mylite kates? Ar bandėte žudytis? Ar esate vyras? O gal – moteris? Ar visos jūsų meilės liūdnai baigiasi? Ar norite būti laimingi? Ar bijote mirties?

Jei bent į vieną klausimą atsakėte teigiamai, tai „Placebas“ – kaip tik Jums!

Šis romanas – įtaigus, sukrečiantis psichologinis, filosofinis, fantastinis kūrinys. Jame plėtojama intriguojanti būrėjos žūties istorija, su ironija ir sarkazmu gvildenami tam tikri neigiami Lietuvos dabarties reiškiniai, įtikinamai atskleidžiamos nuojautos apie pragaištingo šiandieninės visuomenės elgesio pasekmes – užgimstantį naująjį baugų Placebo pasaulį.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (18627)

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (131)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (37524)