Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Neįtikėtinos Baskervilių dvaro istorijos

Ali Standish
10.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Gera
ISBN kodas:
Nenurodytas
Leidimo metai:
Leidėjas:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Vaikams nuo 10 metų.

Kai Artūras sulaukia kvietimo mokytis slaptoje, patiems gabiausiems vaikams skirtoje Baskervil Holo mokykloje, nė neįtaria, kas jo laukia... Po neįtikėtinos kelionės orlaiviu prasideda neramios dienos mokykloje, kur vyksta vagystės, griaudi sprogimai, o šešėliuose tūno priešai. Vienas jų siekia, kad Artūrą išmestų... arba dar blogiau.

Artūras greitai susidraugauja su Irena, Džimiu ir Kišene. Draugai drąsiai neria į kiekvieną nuotykį ir sumanumu varžosi su pačiu Artūru. Netrukus visi kartu pakviečiami prisidėti prie galingos slaptos draugijos, pasivadinusios „Dobilu“. Kad įstotų – jie turi išlaikyti tris išbandymus. Tačiau laukia netikėtumai... Artūras atskleis paslaptį, kuri visus įtrauks į nutrūktgalvišką nuotykį ir didžiulį pavojų.

Artūras su draugais mėgins įminti dingusių žmonių ir pavogtų relikvijų mįsles ir susipažins su profesoriumi Šerloku Holmsu – didžiausiu jo gyvenimo mokytoju.

AR IŠDRĮSI ĮKELTI KOJĄ Į ŠIĄ MOKYKLĄ?

„Neįtikėtinos Baskervilių dvaro istorijos“:

Nuotykių kupina istorija įtrauks net nelabai mėgstančius skaityti vaikus.Skatina mokytis, kliautis protu ir jį aštrinti.Skatina teisingumo jausmą, norą nepasiduoti neteisybei ir blogiui.Parodo, kad protas, įvairūs gabumai ir geri charakterio bruožai gali padėti žmogui pakeisti savo likimą į šviesiąją pusę.

Ali Standish – amerikiečių vaikų ir jaunimo rašytoja, kurios kūriniai buvo nominuoti Karnegio apdovanojimui, įtraukti į Bibliotekininkų gildijos jaunimui rekomenduojamos literatūros sąrašus ir sulaukė puikių Publishers Weekly, Kirkus Reviews, ALA Booklist ir School Library Journal atsiliepimų. Kembridžo universitete ji įgijo vaikų literatūros magistro laipsnį. Šiuo metu su vyru ir sūnumi gyvena Šiaurės Karolinoje. Ją aplankyti galite adresu alistandish.com.

Tikrasis Artūras Konanas Doilis (Arthur Conan Doyle) gimė 1859 m. Edinburge, Škotijoje, kur augo skurde. Ūgtelėjęs išvyko mokytis į Angliją, o vėliau įstojo į Edinburgo universitetą studijuoti medicinos. Atidaręs privatų kabinetą tikėjosi uždirbti pakankamai pinigų, kad galėtų išlaikyti savo šeimą, tačiau stigo pacientų. Sėdėdamas vienas savo kabinete, gydytojas ėmė rašyti istorijas apie detektyvą vardu Šerlokas Holmsas. Išsiuntęs pirmąją istoriją leidėjams, negalėjo nė sapnuoti, kad tiek skaitytojų pažins ir pamils paniurėlį detektyvą, jo ištikimąjį draugą daktarą Vatsoną ir kitus. Iki šių dienų A. K. Doilis gyvuoja kaip visų laikų populiariausių pramanytų detektyvinių istorijų autorius.

„Drąsi ir jaudinanti fantazija apie Arthuro Conano Doyle'io jaunystę, kurioje sutikti mokiniai ir mokytojai vėliau taps visame pasaulyje žinomais daktaru Vatsonu, Džeimsu Moriarčiu ir, žinoma, Šerloku Holmsu.“ – The Conan Doyle Estate

„Ali Standish kandus humoras susipina su įtikinamomis laikmečio nuorodomis. Rašytoja Baskervil Holą piešia ryškiaspalviame Viktorijos laikų fone, kai visuomenė stovi ant didelių kultūrinių ir mokslinių permainų slenksčio. Kanoniniai veikėjai ir nauji herojai džiugins ir senus Konano Doilio gerbėjus, ir tuos, kurie dar tik atranda rašytojo kūrybos pasaulį. Šio tvirtai sumegzto įtempto pasakojimo centre nuo pradžios iki pabaigos žavi nuotykiai ir moksliniai tyrinėjimai. Tai viliojanti žaidimų aikštelė smalsiems protams.“ – Publishers Weekly

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (843)
dina19
(109)
843 prekės
Pardavėjas - ekspertas

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (4)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (37424)