Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Musių valdovas

Viljamas Goldingas
2.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Gera
ISBN kodas:
5430033685
Leidimo metai:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Romanas „Musių valdovas“ – klasika tapęs filosofinis anglų rašytojo William Golding pasakojimas apie berniukus, likusius vienus negyvenamoje saloje ir kuriančius trapią bendruomenę, nesėkmingai bandančius išlikti civilizuotais žmonėmis ir kovojančiu su savo tamsiausiomis baimėmis.
Pasaulinio karo išvakarėse nežinomoje saloje sudūžta lėktuvas. Grupė moksleivių berniukų saloje atsiduria visiškai vieni. Iš pradžių jie mėgaujasi savo laisve ir visišku suaugusiųjų kontrolės nebuvimu. Taip toli nuo civilizacijos berniukai pagaliau gali daryti ką tik nori. Viską. Jie bando sukurti savo bendruomenę, savo taisykles, tačiau vaikams nepavyksta susidoroti su blogiu ir teroru. Jų bandymai gyventi civilizuotai žlunga paaiškėjus, kad draugystę ir bendrystę įveikia baimė ir neapykanta. Ir civilizacijos čia nėra, čia kur kas svarbesnė jėga. Vadovauja tas, kuris yra stipresnis. Kuris nebijo net pralieti kraujo...
Kai teroras įsisiautėja, o tvarka griūva, viltis, jog visa tai bus nuotykis ima atrodyti nereali, dar labiau neįtikėtina atrodo galimybė būti išgelbėtiems.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (13)
aistuzegmailcom
(19)
13 prekės

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (6)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (37609)