Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Mamos paslaptis

Clare Swatman
8.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
978-609-444-272-8
Leidimo metai:
Leidėjas:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Iš tiesų jų mama visada kažką slėpė.
Jos visada buvo trise: Keitė, Džordžė ir jų mama Džena. Mergaitės buvo ne tik seserys – jos atstojo viena kitai geriausią draugę. Šioms augant, siekdama apsaugoti savo dukras, Džena kai kada elgėsi pernelyg globėjiškai: neišleisdavo į lauką žaisti su kitais vaikais, o joms ūgtelėjus, drausdavo eiti į vakarėlius. Todėl beveik visą laiką mergaitės būdavo kartu su mama. Tik paaugusi Keitė ėmė dažniau keliauti, o Džordžė pasilikdavo namie. Dabar jiedvi suaugusios, šeimas turinčios moterys. Suprasdama, kad baimė keliauti ir santuokos beprasmybė yra įteigta motinos, Džordžė nusprendžia leistis į kelionę. Tačiau tam ji privalo rasti savo pasą, kurio, keista, bet niekada nėra regėjusi.
Asmens dokumentų paieška virsta tyrimu, o tai, ką Džordžė atras, išmuš iki šiol tvirtą pagrindą iš po kojų ir privers suabejoti viskuo, net savo pačios tapatybe. Nejau visa jos vaikystė tebuvo didžiulis melas?
Mamos paslaptis – tai dramatiška istorija apie šeimą, meilę, sielvartą ir melą. Knyga tarsi detektyvas įtraukia ir prikausto dėmesį iki paskutinio puslapio.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (67)

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (3)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (37491)