Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Lėtas pavasaris

Svetlana Česka
8.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Gera
ISBN kodas:
9786094757365
Leidimo metai:
Leidėjas:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

„Gyvenimas viską sustato į savo vietas neklausdamas patarimo“.
Autorė iškelia į paviršių „nepatogias“ temas, apie kurias ne visi drįsta kalbėti.Nenuspėjamas siužetas, nepagražintas realizmas, provokuojančios scenos neleis skaitytojuiatsikvėpti iki pat neprognozuojamos pabaigos. Kartais ir pagrindinė veikėja, ir skaitytojassusipainioja, kur yra realybė, o kur – fantazija ar sapnas.
Pagrindinė romano herojė Helga Laufgard netikėtai gauna elektroninį laišką – kvietimąpokalbio. Tačiau ji susiruošusi į ilgą kelionę, nieko naujo savo gyvenime nebeplanavo – viskasjau suplanuota, ji nori tik išvykti, o gal ir išnykti. Interviu, oro uostas, keistas palydovas Kimassukelia emocijų bangą ir sugrąžina į prisiminimus: apie vaikystę, apie šeimą, apie žvaigždes ir„juodą dėžę“. Ji atsisakė savo praeities, ieškojo vietos pasauly, kovojo už saulės spindulėlįbandydama suvokti savo tapatybės mįslę, ji ištvėrė smurtą, pašaipas ir pažeminimus, išgyvenopakilimo akimirkas, o paskui... viskas. Gyvenimas ima ir sudūžta į šukes tarsi molinis vazonas...
„Bet gyvenimas – ne filmas, nesustabdysi jo įrašo, neišardysi dėlionės, nepavyks išvengtigalutinio dėlionės paveikslo, kuris buvo sukurtas tik tau“.Romano „Lėtas pavasaris“ pavadinime yra užkoduota alegorija, kuri padės skaitytojuisuprasti autorės idėją.
Šioje knygoje yra panaudotos pačios autorės ant drobės nutapytų paveikslų skaitmeninėskopijos.
„Lėtas pavasaris“ yra antrasis Helgos Čeckos romanas. Pirmasis – „Moteris iš dvigubo pasaulio“išleistas 2015 ir 2016 m.
Knygų „Lėtas pavasaris“ ir „Moteris iš dvigubo pasaulio“ siužetai yra skirtingi, bet skaitytojasgali pajusti, tarsi ta pati moteris vienu metu gyvena prasilenkiančiuose paraleliniuosepasauliuose.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (483)

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (2)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (37434)