Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Išmintis Tikrovė Iliuzija ĮKVEPIANČIOS ISTORIJOS

Autorių Kolektyvas
15.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
turi. Knygy puiki
Leidimo metai:
Leidėjas:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Dhirasanta dasa Goswami, 2019
Kartais akis užmerkę neįžiūrime, koks iš tikro spalvotas gyvenimas. Išsirenkame pilką ir nepastebime žalių medžių lapų ar geltono gėlės žiedo. „Įkvepiančios istorijos" - tai knyga, kurioje Dhirašantadasa Gosvamis parodo, kad amžinoji išmintis tai visos gyvenimo spalvos, kuriomis, teisingai priėmę viską, kas vyksta, galime puošti savo dienas. Tai širdies kalba išsakyta paprastais žodžiais, kurią įkūnija žmogiškosios kasdienybės pavyzdžiai, todėl taip lengvai suprantama kiekvienam skaitančiam. Knyga kupina atsakymų į, galbūt, dar garsiai neužduotus klausimus, tačiau nuolat mus lydinčius.

Dažnai kasdienybė įsuka žmogų į nesibaigiantį rūpesčių apmąstymo ratą, regis nėra laiko net pagalvoti apie tai, kas išties svarbu. Apie tai, apie ką kalba ne protas, o širdis. Užsimerkiame patys prieš save ir nematome savęs, kaip dieviško kūrinio, kuris geba jausti gyvenimą, kaip dovaną ir kiekvienoje dienoje atrasti žmogiškumo prasmę. Negalėdami matyti tikrojo savęs, nuolat bėgdami, šviesias mintis užguidami nesibaigiančiais rūpesčiais, o krūtinę užliedami nuolatiniais nepasitenkinimais – mums sunkiai pavyksta su meile priimti artimą. O juk tai ir yra viena svarbiausių gyvenimo dovanų – meilė, kuria galime dalintis su artimais.

Tik šviesus protas gali mums leisti pasirinkti patirti šį džiaugsmą. Visos pamokančios istorijos, kurios surašytos šioje knygoje ir yra švelnus kvietimas atsigręžti į tai, kas trukdo išgirsti savo širdį ir būti šiame gyvenime taip, kaip turime neginčijamą prigimtinę teisę elgtis – mylėti.

Visai šeimai skirta knyga tampa vartais į platesnį matymą, tikrųjų vertybių prisiminimą, o mažiesiems – pamatais į jas ir jų ugdymą.

„Įkvepiančios istorijos" - nuostabi, išmintinga kelionė į mūsų pačių širdies gelmes, kuriose slepiasi tai apie ką ir pasakoja Dhirašantadasa Gosvamis.

„Jei pasėsime sąžiningumą, išaugs pasitikėjimas.
Jei pasėsime gerumą, išaugs draugystė.
Jei pasėsime atidumą, išaugs harmonija.
Jei pasėsime atlaidumą, išaugs susitaikymas.
Jei pasėsime atvirumą, išaugs artumas.
Jei pasėsime kantrybę, išaugs tobulėjimas.
Jei pasėsime tikėjimą, išaugs stebuklai."
Prisiminkime.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (1403)
almed
(103)
1403 prekės
Pardavėjas - ekspertas

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (31414)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (37520)