Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.
7.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
Nenurodytas
Leidimo metai:
Leidėjas:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Knygos „Hipis“ veikėjas Paulo – jaunas, liesas brazilas su ožio barzdele ir ilgais plaukais, kuris svajoja tapti rašytoju. Jis susiruošia į kelionę ieškoti laisvės ir gyvenimo prasmės – pirmiausia su mergina keliauja garsiuoju „Mirties traukiniu į Boliviją“, tada į Peru, o vėliau autostopu per Čilę ir Argentiną.
Romane „Hipis“ kelionės Paulo nuneša dar toliau – į garsiąją Amsterdamo aikštę, kur jis sutinka Karlą – dvidešimtmetę olandę. Ji įtikina Paulo prisijungti prie jos ir keliauti į Nepalą autobusu, vežančiu per Europą ir centrinę Aziją į Katmandu. Turėdami kišenėje tik 70 dolerių jie su kompanija įdomių bendrakeleivių leidžiasi į kelionę. Kiekvienas iš bendrakeleivių turi savo istoriją. Keliaudami jie visi patirs tai, kas pakeis jų prioritetus ir vertybes.
Kas traukė šiuos drąsius jaunuolius į tolimus kraštus? Apie ką svajojo ši gentis be vado ? Kodėl jie taip troško išvykti iš gimtųjų namų?
Keliaukime paskui jų svajonę. Ieškokime paprasto vaikiško džiaugsmo, apsilankykime ten, kur kiekvienas pasijus laimingas, kur atrodys, kad viskas įmanoma ir kur širdis prisipildys meilės!

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (47)

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (242)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (37615)