Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.
12.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
Nenurodytas
Leidimo metai:
Leidėjas:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Jaunimui skirtas romantinis trileris „Plikledis“ vos pasirodęs tapo bestseleriu visame pasaulyje.

Nauja serijos „Puolęs angelas“ autorės knyga. Mirtini pavojai ir kibirkščiuojančios aistros. Istorija, kuri pagaus dar pirmame puslapyje ir nepaleis iki pat knygos pabaigos.

Kai geriausia draugė Korbė pasiūlo Britai kelias dienas praleisti kalnuose, ši iškart sutinka. Tik šiek tiek trikdo žinia, kad pusiaukelėje prisidės ir Korbės brolis Kelvinas, su kuriuo Brita dar visai neseniai buvo pora ir kurį slapta tebemyli. Brita nė nenutuokia, kad kalnuose jųdviejų su drauge laukia kur kas sunkesni išbandymai.

Netikėtumai merginas užklumpa jau pirmąją dieną, prasidėjus pūgai jiedvi turi belstis į nuošalios kalnų trobelės duris. Jas atidarę jaunuoliai simpatiški ir geranoriški, bet netrukus paaiškėja, kad draugėms gresia mirtinas pavojus. Brita greitai supranta, kad vienintelis būdas likti gyvoms – apsimesti šiurpią paslaptį slepiančių jaunuolių bendrininkėmis.O kas, jeigu ji išties įsimylėjo vieną iš savo pagrobėjų?

Prasideda beprotiška kelionė per kalnus, kur vienas neatsargus žingsnis gali baigtis mirtimi, o artimiausias draugas – virsti priešu. Ir viskas šioje istorijoje ne taip, kaip atrodo iš pirmo žvilgsnio...

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (849)
betonas
(126)
849 prekės
Pardavėjas - ekspertas

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (9)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (37436)