Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

TANKŲ ASAI: žymiausi vokiečių tankų vadai kovose per II pasaulinį karą

Franz Kurowski
7.95 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Gera
ISBN kodas:
9789955266679
Leidimo metai:
Leidėjas:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Apie Trečiojo reicho tankų pajėgas, jų veiksmus fronte ir žinomiausius įgulų vadus sklando daugybė legendų. Vokietija, kuriai po Pirmojo pasaulinio karo buvo uždrausta gaminti ir turėti tankus, A. Hitleriui atėjus į valdžią vos per kelerius metus pasiekė neįtikėtinai daug. Iki Antrojo pasaulinio karo pradžios ir jam vykstant, Vermachtas sugebėjo ne tik išvystyti puikią tankų veiksmų kovos lauke strategiją, bet ir parengti ne mažiau gerus vadus. Apie juos savo knygoje „Tankų asai" ir rašo vokiečių autorius, buvęs E. Rommelio vadovaujamo Afrikos korpuso karys Franzas Kurowskis. Čia rasite įdomius ir gyvus pasakojimus apie tokius asus, kaip oberleitenantas O. Cariusas ir SS oberšarfiureris E. Barkmannas, didelių tankų pajėgų panaudojimo specialistus generolus H. Guderianą ir E. Hothą bei daugelį kitų. Netgi esant kiekybiniam Sąjungininkų pranašumui, vokiečių tankistai kovėsi pasiaukojamai. F. Kurowskio knyga – liudijimas apie juos.

Būklė-labai gera, bet užlinkę viršutiniai viršelio kampai, o buvusio savininko spaudas užklijuotas baltu lipduku (nurašyta bibliotekos knyga).

KNYGYNAS, Pylimo 59, Vilnius. Informaciją apie mus žiūrėkite mūsų prieigoje. Knygą galite užsisakyti ir adresu www.knygavisiems.lt, o pasiimti mūsų fiziniame knygyne arba galime knygutę atsiųsti (Siunčiame LP registruotomis siuntomis ir LP Express paštomatais). Knygyno darbo laikas: Antradienis- Šeštadienis nuo 10 iki 16 val. Sekmadienį, pirmadienį ir švenčių dienomis nedirbame. Laikui bėgant, knygos būklė gali keistis.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (12125)

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (1)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (19122)