Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Šventojo Pranciškaus žiedeliai

Autorių Kolektyvas
15.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
9789986167228
Leidimo metai:
Leidėjas:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

„Šventojo Pranciškaus žiedeliai“ – tai populiarūs viduramžių pasakojimai, kuriuose aprašomi šv. Pranciškaus ir jo bendraminčių nutikimai, pirmieji Mažesniųjų brolių ordino gyvavimo dešimtmečiai.

Vis naujos žmonių kartos, besiilginčios prarastojo rojaus, labai svarbios ir paprastos tiesos apie save ir pasaulį, čia aptiks šventąjį Asyžiaus neturtėlį. Šv. Pranciškus traukia ir patraukia. Jis turi visiems parengtą laimės formulę, išverstą į daugybės gyvenimų kalbą.

Pranciškus Asyžietis – ištisa mįslių ir paradoksų grandinė. Poetai ir menininkai, pacifistai ir „žalieji“, mistikai ir vargdienių gynėjai, aršūs bažnytininkai ir ne mažiau aršūs antiklerikalai, humanistai ir maištininkai, atgailautojai asketai ir gyvenimo džiaugsmo šaukliai – jie visi nori rasti (ir nesunkiai randa) ką nors sava asmenyje to, kuris geidė būti pats mažiausias ir nereikšmingiausias. Iš tiesų neturime kito Bažnyčios šventojo, kuris būtų toks simpatingas ir tinkamas kiekvienam, kuris tik krikščionybės istorijoje dairosi pavyzdžių ar įkvėpimo.

Julius Sasnauskas

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (274)

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (31350)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (18917)