Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Origins: kaip Žemė mus sukūrė

Lewis Dartnell
Prekė yra parduota
Būklė:
Labai gera
Leidimo metai:
Leidėjas:
Aprašymas

Nuo pirmųjų kultūrinių augalų kultivavimo iki moderniųjų valstybių susikūrimo: „Origins“ nušviečia nepaneigiamą ir akivaizdžią Žemės planetos įtaką formuojantis civilizacijoms.

Kai kalbame apie žmonijos istoriją, visų pirma kalbame apie iškilius valdovus ir vadovus, masinę migraciją ir lemtingus karus. Tačiau ar kada susimąstėme, kokios įtakos mūsų likimui turėjo pati Žemės planeta? Koks yra ryšys tarp Himalajų ir Žemės orbitos arba Britų salų susiformavimo?

Geologinės jėgos buvo atsakingos už mūsų evoliuciją Rytų Afrikoje; kalnuotas reljefas sudarė prielaidas demokratijos vystymuisi Graikijoje; o šiandien JAV rinkėjų balsų pasiskirstymo žemėlapis sutampa su seniai seniai egzistavusios jūros dugno žemėlapiu.

Žmonijos istorija – tai šių stichijų istorija: nuo plokščių tektonikos procesų ir klimato kaitos iki atmosferos cirkuliacijos ir vandenynų srovių.

Lewisas Dartnellas – astrobiologas ir Vestminsterio universiteto profesorius – grąžindamas mus milijardus metų į praeitį atskleidžia tikrąją mūsų rūšies atsiradimo istoriją. Ten, kur susikerta istorija ir mokslas, mums prieš akis atsiveria ištisas sąryšių tinklas, ant kurio laikosi mūsų modernus pasaulis ir kuris padės mums įveikti mūsų laukiančius iššūkius ateityje.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (296)

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (2)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (18111)