Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Karo vilkai: JAV parašiutininkai nuo D dienos iki Hitlerio „Erelio lizdo“

Stephen E. Ambrose
5.95 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Gera
ISBN kodas:
9789955267522
Leidimo metai:
Leidėjas:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Tai knyga apie bebaimius nutrūktgalvius – Jungtinių Valstijų kariuomenės 101-osios oro desanto divizijos 506-ojo pėstininkų parašiutininkų pulko Lengvosios kuopos karius. Visi šio elitinio padalinio kariai buvo kilę iš skirtingų šalies vietovių, skirtingos kilmės ir išsilavinimo, bet visus vienijo bendras tikslas – pergalė, išplėšta kovojant su nuožmiu priešu. Jų šlovės valanda išaušo 1944 m. birželio pradžioje, kai Normandijoje buvo atidarytas Antrasis frontas. Vėliau Lengvosios kuopos kariai veikė Prancūzijos gilumoje, Belgijoje ir pačioje Vokietijoje. Visada puolimo smaigalyje, visada ryžtingai ir aršiai. Jie įžengė į Hitlerio rezidenciją Berchtesgadene, o pergalę šventė ragaudami rinktinį vyną iš reichsmaršalo Goeringo rūsių. Tai tikra istorija apie pačius tikriausius karo vilkus. Pagal šią istoriko Stepheno E. Ambrose'o knygą 2001 m. sukurtas mini serialas, kuris sulaukė daug puikių atsiliepimų, buvo apdovanotas „Auksiniu gaubliu", šešiais „Emmy" ir kitais apdovanojimais.

Būklė-labai gera, bet truputį patrinti viršelio kampučiai bei vienoje vietoje truputį patrinta galinio viršelio apačia. Truputį patrintas ir pateptas žaliai nugarėlės viršus. Buvusio savininko spaudai užklijuoti baltais lipdukais (nurašyta bibliotekos knyga).

KNYGYNAS, Pylimo 59, Vilnius. Informaciją apie mus žiūrėkite mūsų prieigoje. Knygą galite užsisakyti ir adresu www.knygavisiems.lt, o pasiimti mūsų fiziniame knygyne arba galime knygutę atsiųsti (Siunčiame LP registruotomis siuntomis ir LP Express paštomatais). Knygyno darbo laikas: Antradienis- Šeštadienis nuo 10 iki 16 val. Sekmadienį, pirmadienį ir švenčių dienomis nedirbame. Laikui bėgant, knygos būklė gali keistis.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (12140)

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (2)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (19016)