Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Slaptoji doktrina. Kosmogenezė

Jelena Blavatskaja
34.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Gera
ISBN kodas:
978-609-04-0325-9
Leidimo metai:
Leidėjas:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Pažinkite žmonijos ir Visatos paslaptis, kurios sujungia mokslą, religiją ir filosofiją! Unikalus Jelenos Blavatskajos kūrinys, pasaulyje žinomas SLAPTOSIOS DOKTRINOS vardu, pirmą kartą pristatomas lietuviškai unikaliame pilno teksto leidime, kurį išvertė šviesaus atminimo Antanas Stungurys. Dabar abu J. Blavatskajos tomus – KOSMOGENEZĖ ir ANTROPOGENEZĖ – galite įsigyti ne tik atskirai, bet ir kartu – kolekcinėje dėžėje.

SLAPTOJI DOKTRINA – pats svarbiausias teosofijos magnum opus, sujungiantis kosminę planetų ir žmonijos evoliuciją, taip pat mokslą, religiją ir mitologiją. Pirmą kartą išleistas 1888-aisiais, veikalas iki šių dienų tebėra svarbiausias tekstas ieškantiems Visatos dėsnių pažinimo. J. Blavatskaja sugebėjo padaryti tai, kas neįmanoma, – susisieti senąją Rytų mahatmų išmintį su modernaus pasaulio mokslais, taip pat paskatino visų XX a. New Age judėjimų atsiradimą.

Pirmajame tome KOSMOGENEZĖ aprašoma pasaulių kilmė, jų atgimimas po eilinio ramybės laikotarpio. Aprašoma, kaip vystėsi Žemės planeta iki žmogiškosios formos atsiradimo.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (517)
varhez
(365)
517 prekės
Pardavėjas - ekspertas

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (1)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (3807)