Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Nesaugaus gyvenimo išmintis: žinia nerimo amžiui

Alan Wilson Watts
12.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Nauja
ISBN kodas:
9785415025299
Leidimo metai:
Leidėjas:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Alan Wilson Watts (1915–1973) – britų filosofas, rašytojas, Rytų kultūros ir filosofijos, taip pat religijų tyrinėtojas.
Knygoje „Nesaugaus gyvenimo išmintis: žinia nerimo amžiui“ (1951) rašoma apie tradicinių vertybių žlugimą ir tai, kaip šiuolaikinis žmogus protauja bei gyvena išskirtinio nesaugumo laikotarpiu. Autorius, vadovaudamasis viena pagrindinių budistinių nuostatų – blaiviai tyrinėti tai, kas esti priešais tave, visas prielaidas paliekant nuošalyje, mąsto apie nesaugumą ir nerimą. Visapusiškai analizuoja šias patirtis, atsiribodamas nuo nereikšmingų asociacijų, įpirštų laiko bei tradicijos.

Būklė-labai gera, bet buvusio savininko spaudai užtepti baltai (nurašyta bibliotekos knyga).

KNYGYNAS, Pylimo 59, Vilnius. Informaciją apie mus žiūrėkite mūsų prieigoje. Knygą galite užsisakyti ir adresu www.knygavisiems.lt, o pasiimti mūsų fiziniame knygyne arba galime knygutę atsiųsti (Siunčiame LP registruotomis siuntomis ir LP Express paštomatais). Knygyno darbo laikas: Antradienis- Šeštadienis nuo 10 iki 16 val. Sekmadienį, pirmadienį ir švenčių dienomis nedirbame. Laikui bėgant, knygos būklė gali keistis.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (341)

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (2)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (3807)