Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Mintys vienumoje

Thomas Merton
2.95 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Gera
ISBN kodas:
Nenurodytas
Leidimo metai:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Thomas Mertonas (1915–1968) – trapistų vienuolis, rašytojas, kontempliatyvios maldos, tarpreliginio dialogo puoselėtojas. Publikuotos kelios dešimtys knygų, korespondencija rodo T. Mertoną buvus svarbiu XX a. intelektualu. 2015 m. Jungtinėse Amerikos Valstijose viešėjęs popiežius Pranciškus atkreipė dėmesį, jog dėl atviros, taikos ir dialogo siekiančios laikysenos vienuolio pavyzdys, veikla lieka svarbūs ir šiandien. Daugialypį T. Mertono kūrybos palikimą (straipsnius, knygas, laiškus, poeziją, nuotraukas) tiria įvairių disciplinų atstovai. Kūryba traukia ir dėl ją kūrusio atviro, šventumo siekusio žmogaus. T. Mertono kūryba yra lyg individualus pasaulio iššūkiais gyvenančio rašytojo savo laiko Bažnyčios liudijimas.

Būklė-labai gera, bet priekinio viršelio viršuje yra maža pilkšva dėmelė, truputį patrinta nugarėlės apačia ir palankstyti viršelio kampai.

KNYGYNAS, Pylimo 59, Vilnius. Informaciją apie mus žiūrėkite mūsų prieigoje. Knygą galite užsisakyti ir adresu www.knygavisiems.lt, o pasiimti mūsų fiziniame knygyne arba galime knygutę atsiųsti (Siunčiame LP registruotomis siuntomis ir LP Express paštomatais). Knygyno darbo laikas: Antradienis- Šeštadienis nuo 10 iki 16 val. Sekmadienį, pirmadienį ir švenčių dienomis nedirbame. Laikui bėgant, knygos būklė gali keistis.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (12118)

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (16)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (3844)