Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Ateitininkų ideologija

Stasys Šalkauskis
19.95 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Gera
ISBN kodas:
Nenurodytas
Leidimo metai:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Knyga jungia savyje du elementus: iš vienos pusės, ji duoda ateitininkų ideologijos pagrindinių principų bei pareigų formulavimą, iš kitos - ji parodo, kaip ši ideologija išsivystė paskutinių keliolikos metų laikotarpyje. Bet savyje knyga slepia ir trečiąjį elementą, būtent: parengiamąsias ir vedamąsias idėjas pilnutiniam ateitininkų ideologijos išdirbimui. Tam reikalui ypač tarnauja trečiasis knygos skyrius, pavadintas „Įvairūs ideologiniai aktai, susidariusieji laisvo projektavimo tvarkoje". Dėl šitų savo elementų prof. Šalkauskio knyga darosi reikšminga trejopu atžvilgiu. Visų pirma, ji tarnauja patiems ateitininkams, kaip jų ideologijos vadovėlis. Čia jie ras tiek paruošiamuosius savo ideologijos pradus, tiek pačią oficialiąją ideologiją jau formuluotą, tiek vedamųjų idėjų tolimesniems žygiams, tiek pagaliau labai sveikų ir reikšmingų savikritikos pastabų principų vykdymo srityje. Antra, ši knyga bus naudinga ir ideologiniams ateitininkų priešininkams. Trečia, prof. Šalkauskio knyga yra taip pat viena iš tų gijų, kuriomis audžiama Lietuvoje pilnutinio gyvenimo sintezė. pastabų principų vykdymo srityje.

Būklė-labai gera, bet labai neženkliai patrinti viršelio kampučiai ir nugarėlės viršus bei apačia, o priešlapyje ir puslapyje su turiniu yra po labai mažą pilkšvą dėmelę. Patrinti aplanko kraštai.

KNYGYNAS, Pylimo 59, Vilnius. Informaciją apie mus žiūrėkite mūsų prieigoje. Knygą galite užsisakyti ir adresu www.knygavisiems.lt, o pasiimti mūsų fiziniame knygyne arba galime knygutę atsiųsti (Siunčiame LP registruotomis siuntomis ir LP Express paštomatais). Knygyno darbo laikas: Antradienis- Šeštadienis nuo 10 iki 16 val. Sekmadienį, pirmadienį ir švenčių dienomis nedirbame. Laikui bėgant, knygos būklė gali keistis.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (12140)

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (62)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (3813)