Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Vilniaus universiteto Medicinos fakulteto disertacijos 2015

Autorių Kolektyvas
8.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
Nenurodytas
Leidimo metai:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Vilniaus universiteto Medicinos fakultetas išleido 2015 m. disertacijų santraukų rinkinį. Šią knygą sudaro dvidešimt šešių per metus fakultete apgintų daktaro disertacijų santraukos.

Anot leidinio sumanytojo prof. Algirdo Utkaus, „disertacijų santraukų knyga – tai veržlus siekis skleisti informaciją apie jaunųjų medicinos mokslininkų, doktorantų, vykdomus darbus ir tyrimus. Šiuo leidiniu siekiama skatinti mokslo sklaidą, tarpinstitucinį ir tarptautinį bendradarbiavimą, raginti doktorantus rengti aukštos kokybės disertacijas, didinti jaunųjų medikų motyvaciją ir populiarinti mokslinę veiklą visuomenėje.“

Medicinos fakulteto dekanas teigia, kad gebėjimas žengti kartu su skubančiu laiku taikant mokslo ir darbo rezultatus nūdienos poreikiams ir priimant naujus iššūkius – viena iš stipriausių VU Medicinos fakulteto bendruomenės savybių. Medikai jau daug metų puoselėja savitas tradicijas – fakultetas turi savo vėliavą, emblemą ir dekano togą, organizuojami kasmetiniai renginiai, istorijos muziejuje kaupiama dokumentinė ir ikonografinė medžiaga. Tikimasi, kad disertacijų santraukų rinkinys taps dar viena gražia ir prasminga kasmetine VU Medicinos fakulteto tradicija.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (18650)

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (30955)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (6676)