Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

ŠIRDIES PAVASARIS. Kelias į savęs pažinimą, džiaugsmą ir pilnatvę

Vasanta Das
6.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Nauja
ISBN kodas:
9786090136584
Leidimo metai:
Leidėjas:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

„Širdies pavasaris“ – tai Rytų išminties ir Vakarų psichologijos bei kaučingo sintezė, gimusi per ilgus Vasantos tyrinėjimų ir darbo su žmonėmis metus. Pastarąjį dešimtmetį Lietuvoje gyvenantis, kraštiečių itin vertinamas ir mylimas mokytojas šiandien šimtams žmonių padeda geriau pažinti save ir atrasti kelią į laimingą gyvenimą.

„Tikiu, kad kiekvienas mūsų širdyse turime begalinę galią mylėti, būti laimingi ir gyventi sklidini pilnatvės", – teigia autorius. Šioje knygoje jis dalijasi praktiniais Rytų išminties principais, padėsiančiais geriau suprasti ir pažinti save.

Vasanta Das – iš Meksikos kilęs vedų astrologas, gyvenimo kelio konsultantas, lektorius, bhaktijogas ir trijų vaikų tėtis. Pastarąjį dešimtmetį Lietuvoje gyvenantis, kraštiečių itin vertinamas ir mylimas mokytojas šiandien šimtams žmonių padeda geriau pažinti save ir atrasti kelią į laimingą gyvenimą. Gimęs katalikų šeimoje, beveik dešimtį metų Vasanta praleido Indijos vienuolyne, kur gyveno ir mokėsi iš pasaulinio garso dvasinių mokytojų.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (296)
krecmer
(1341)
296 prekės

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (6)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (10947)