Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Sielos svajonės

Valerio Albisetti
2.50 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Gera
ISBN kodas:
Nenurodytas
Leidimo metai:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Valerijus Albisetis (Valerio Albisetti), psichologas ir psichoterapeutas, vienas iškiliausių šiandienos psichoanalitikų. Universiteto dėstytojas, skaito pranešimus tarptautinėse konferencijose, daugybės knygų apie psichiką ir dvasingumą autorius. Lietuvių kalba yra išleistos jo knygos: "Santuokinės meilės terapija" (1995, 2000, 2008),"Būti draugais ar turėti draugų" (2002), "Juokis širdimi" (2008), "Kad būtume laimingi" .

Visi esame mylėję, kentėję, džiaugiasi, tačiau jei nežinome giliausios savo būties prasmės, visi turtai, įtaka ar pasisekimas yra niekas. Jei nežinome, kas esame ir dėl ko esame, niekas negali mūsų patenkinti, viskam trūksta prasmingumo. Autorius stengiasi padėti skaitytojui atrasti savo pašaukimą, jį realizuoti ir išmokti būti laimingiems.

Knygoje "Sielos svajonės" Valerijus Albisetis užmezga konfidencialų pokalbį su skaitytoju. Šį kartą apsistoja prie praeities apmąstymų, prie savo profesinės, o ne turtingos asmeninės patirties. Tai tarsi rezultatų susumavimas po ilgos kelionės. Tačiau šis pokalbis su skaitytoju yra ir raginimas pažinti save patį, nes savo esmės ir pašaukimo pažinimas yra svarbiausias būties klausimas. Jis leidžia kurti ateities planus, svajoti apie rytojų. Tam tikru gyvenimo momentu, tvirtina autorius, būtina įsiskverbti į savo paties esmės gelmes ir apsvarstyti neįgyvendintas sielos svajones. Kartais gali tekti keisti gyvenimo kryptį ir tam reikia drąsos, drąsos keliauti į šviesią ateitį.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (268)

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (31)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (10906)