Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Renkuosi atleisti

Robert D. Enright
15.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Nauja
ISBN kodas:
9789955295068
Leidimo metai:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Renkuosi atleisti – tai savigalbos knyga žmonėms, kurie kankinami pykčio, apmaudo, nuoskaudų ir destruktyvaus elgesio ieško išeities.

Dr. Robertas D. Enrightas, remdamasis atvejo tyrimais ir dešimtmečius kauptais duomenimis, moksliškai įrodė gydančią atleidimo galią. Atleidimas ne tik sumažina nerimo bei depresijų, bet ir padidina savigarbą, suteikia vilties.

Atleisdami atvirai priimame savo skausmą ir galime jį paleisti, kad taptume laisvi ir susigrąžintume gyvenimą. Teisingai suvoktas atleidimas mums duoda kur kas daugiau naudos nei tam, kuriam atleidžiame.

***

Dr. Robertas D. Enrightas – psichologas, Viskonsino universiteto profesorius. Jis vienas pirmųjų susidomėjo atleidimo fenomenu ir su dr. Elizabeth Gassin sukūrė atleidimo psichologinį modelį. Dr. Robertas D. Enrightas nuo 1985 metų moksliškai tiria, kaip žmonės atleidžia tiems, kurie juos giliai įskaudino, ir kaip atleidimas veikia fizinę, psichinę ir emocinę sveikatą.





Roberto Enrighto ir jo kolegų atleidimo tyrimai yra tokie pat svarbūs emocinių ir psichinių sutrikimų gydymui, kaip sulfonamidų ir penicilino atradimas infekcinėms ligoms gydyti.

Dr. Richardas Fitzgibbonsas, psichiatras

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (130)

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (1)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (11016)