Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Mano sūnaus paslaptis. Kodėl Karolis Akutis yra laikomas šventuoju

Autorių Kolektyvas
10.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
978-609-8313-05-5
Leidimo metai:
Leidėjas:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Antonijos Salzano Akutis ir Paolo Rodario knyga „MANO SŪNAUS PASLAPTIS: Kodėl Karolis Akutis laikomas šventuoju“.
Antonija Salzano Akutis – Karolio Akučio, kilusio iš Milano (Italija), motina. Būdamas penkiolikos metų palaimintasis susirgo ūmia leukemijos forma ir mirė 2006 metais spalio 12 dieną. Šiuo metu Bažnyčia yra pradėjusi jo paskelbimo šventuoju procesą, nes 2020 metais spalio 10 dieną popiežius Pranciškus jį jau paskelbė palaimintuoju. Po Karolio mirties kartu su savo vyru Andriumi knygos autorė susilaukė dar dviejų vaikų. Karolio dėka ji atrado katalikiškąjį tikėjimą, domisi teologija.
Paolas Rodaris – žurnalistas, rašantis Vatikano temomis „la Repubblica“ dienraščiui. „Piemme“ leidykla (Casa Monferrato miestas, Italija) yra išleidusi jo ir tėvo Gabrieliaus Amortho MIC kartu parengtą knygą „Paskutinis egzorcistas. Mano kova prieš velnią“.
Knyga „Mano sūnaus paslaptis“ įtraukia pasakojimu nuo pat pirmos sekundės, nes ji paremta žurnalisto pokalbiu su palaimintojo Karolio Akučio mama, todėl skaitomas tekstas labai artimas ir dažnai susidaro įspūdis, kad dalyvauji gyvame pokalbyje. Knygos turinys perpintas širdį veriančių akimirkų išgyvenimu bei iki ašarų komiškų palaimintojo gyvenimo situacijų aprašymo, kas paskatina kvatotis balsu. Knygoje aiškiai atskleista palaimintojo Karolio meilė Eucharistijai, rožinio maldai, apaštalavimas naudojantis internetu, piligriminių kelionių prasmė, pasitikėjimas Dievu kančios ir mirties akivaizdoje.
Skaitant dažnai kyla nuostabos kupinas klausimas, iš kur pas mažametį vaiką, o vėliau paauglį, buvo toks gyvas tikėjimas Jėzumi, žinant, kad augo Dievo netikinčių tėvų šeimoje.
Palaimintojo Karolio Akučio gyvenimas žemėje truko vos penkiolika metų, bet įvykių gausumas ir intensyvumas buvo toks, kad dauguma žmonių net trečdalio dalykų neišgyvena per ilgą gyvenimą, net jei gyventų ir šimtą metų.
Knyga – stiprus padrąsinimas vaikams, kurie sielojasi dėl savo tėvų netikėjimo. Ir paskatinimas tapti evangelizuotojais savo tėvams, savo šeimai, savo draugams.
Palaimintasis Karolis Akutis – įrodymas, kad Dievas veikia pačiu netikėčiausiu būdu.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (488)
vilniete
(492)
488 prekės
Pardavėjas - ekspertas

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (31461)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (10905)