Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Laisvės kaina Alcheminės kelionės

Martynas Driukas (Trimurti)
6.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Gera
ISBN kodas:
Nenurodytas
Leidimo metai:
Leidėjas:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Knyga „Laisvės kaina“ tęsia Martyno Driuko Trimurti pasakojimą pradėtą knygoje „Nuo gaujų iki šventųjų“. Naujojoje knygoje jis skaitytojams pasakoja apie išskirtines, neeilinių istorinių lūžių pažymėtas pasaulio vietas, šiandien padedančias daugeliui pasiekti dvasios pilnatvę – tai Indija, Egiptas, Tailandas, Peru, Balis ir kitos.

Tai vietos, kuriose prieš tūkstančius metų keliavo Mozė, kuriose veikia įvairiausios sektos, kur praktikuojami neįprasti sekso kultai ir atliekamos Peru šamanų apeigos. Jis lankysis Himalajų kalnyno olose ir keliaus prabangiais automobiliais po Vakarų šalis, pabuvos atgrasiuose kalėjimuose ir steriliuose gydytojų kabinetuose, susitiks su dvasiomis ir nušvitimą pasiekusiais mokytojais... Martyno Driuko virsmas Trimurti - tai nepaprasta vieno žmogaus kelionė, kuria jis siekia įkvėpti kiekvieną iš mūsų.

Trimurti įsitikinęs, kad sąmoningumo ir dvasingumo ieškotojai turi sustabarėjusį ir nepaslankų požiūrį į tobulėjimą. Anot jo, knygos „Laisvės kaina“ tikslas – šokiruoti ir sudrebinti, padėti plačiau ir atviru žvilgsniu pažvelgti į pasaulį. Autorius tai laiko savo asmeniniu tikslu ir noru – gal todėl jo asmeninė istorija, papasakota knygos puslapiuose alsuoja drąsa, atvirumu, motyvacija ir meile kiekvienam.

Knygos autorius Martynas Driukas Trimurti save pristato kaip NLP trenerį, Tantros, Jogos ir kitų kūno bei dvasios praktikų mokytoją. Jis – aštuonių knygų autorius ir aistringas keliautojas, siekiantis pažinti pasaulį ne vartydamas knygas, bet gyvai prisiliesdamas prie dvasinių praktikų ir tobulėjimo. Motyvatorius pakeitė tūkstančių žmonių gyvenimus. Galbūt perskaitę „Laisvės kainą“ vienu iš jų tapsite ir jūs?

Martynas Driukas Trimurti kartu su bičiuliais vysto alternatyvių kelionių projektą „Alcheminės kelionės“. Tai nėra įprasta kelionių agentūra – projektu siekiama suburti savarankiškus keliautojus ir padėti žmonėms patiems atrasti stebuklingas pasaulio vietas, patiems pažinti seniausias kultūras ir jų palikimą. Kelione projekto autoriai laiko ne tik fizinį keliavimą, bet ir vidinę transformaciją - mągišką ir mįslingą sielos alchemiją, kuri patiriama keliaujant.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (96)

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (13)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (10904)