Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Kas aš buvau ankstesniame gyvenime?

Ursula Demarmels
11.95 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
9789955386131
Leidimo metai:
Leidėjas:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Tikėjimas atgimimu toks pat senas kaip ir pati žmonija. Šveicarė hipnozės ekspertė Ursula Demarmels teigia, kad ankstesnius gyvenimus galima prisiminti dvasinėje kelionėje į praeitį. Autorė aprašo tokios kelionės ir sugrįžimo iš jos eigą vadovaudamasi savo sukurtu metodu. Sesijų aprašai, kuriuose panaudota per dvidešimt metų kaupta patirtis, akivaizdžiai liudija apie tokių kelionių terapinę naudą. Per jas žmogus giliau suvokia savo sveikatos problemas, emocines užkardas ir įgauna stimulą dvasiškai tobulėti.
Pasak autorės, kiekvienas žmogus, jos seansų metus patyręs kelionę į praeitį, suprato, kad gyvenimas Žemėje yra didžiulė dovana, ir pajuto esąs už jį atsakingas.

Labai neženkliai palankstytas galinio viršelio viršutinis kamputis, Vieno puslapio viršutinis kamputis buvo truputį palankstytas.

KNYGYNAS, Pylimo 59, Vilnius. Informaciją apie mus žiūrėkite mūsų prieigoje. Knygą galite užsisakyti ir adresu www.knygavisiems.lt, o pasiimti mūsų fiziniame knygyne arba galime knygutę atsiųsti (Siunčiame LP registruotomis siuntomis ir LP Express paštomatais). Knygyno darbo laikas: Antradienis- Šeštadienis nuo 10 iki 16 val. Sekmadienį, pirmadienį ir švenčių dienomis nedirbame. Laikui bėgant, knygos būklė gali keistis.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (12145)

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (7)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (10941)