Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Kelionė į esatį. Nubudimo kelio vadovas

Paul Jacobson
5.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
978-609-8050-22-6
Leidimo metai:
Leidėjas:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Žemėje gyvena šeši milijardai žmonių ir bemaž visi jie yra užsimerkę...
– Dalai Lama.
Atsimerkite ir pamatykite pasaulį tokį, koks jis yra iš tikrųjų – štai ką ragina padaryti šios knygos autorius.

Jūs esate amžini, tačiau keliaujate laiko kelionėje. Šioje kelionėje iš Vienio pasaulio patekote į dualumo erdvę. Į iliuzijos ir fragmentų viešpatiją. Iš Esaties, iš šios akimirkos – į praeitį ir ateitį. Iš tiesos – į idėjų, koncepcijų, nuomonių ir įsitikinimų pasaulį.
Jūs pamiršote, kas tokie esate. Gyvenate savo privačiuose uždaruose pasaulėliuose, nutolę nuo tiesos... bet štai dabar kaip sūnūs palaidūnai pradėjote ieškoti kelio namo.

Jūsų siela yra nugalėtoja. Jau šį gyvenimą galite nušvisti ir grąžinti sielai jos amžinybę. Jūs kuriate Žemėje Rojų. Esate Buda – tyras Dievo proto įsikūnijimas. Esate Kristus – tyras Dievo širdies įsikūnijimas. Esate Lao Dzė – Dievo kelio įsikūnijimas. Esate nubudę vyrai. Esate nubudusios moterys...

Įžanga

Jeigu skaitote šiuos žodžius, vadinasi, esate pasirengę ištrūkti iš siauro proto pasaulėlio į beribį ir begalinį Esaties pasaulį.
Ši knyga – tai išsamus vadovas, lydėsiantis jus nubudimo link. Ir kai nubusite, apink save išvysite pasaulį šventesnį ir gražesnį, nei kada nors įsivaizdavote.
Papasakosiu, kaip labai paprastai numaldyti neramias mintis, visiškai pasinerti į šią akimirką ir priimti gyvenimo tiesą. Parodysiu, kaip tapti savo proto ir ego šeimininkais, idant kiekvieną akimirką gyventumėte sąmoningai.
Jūsų gyvenimas taps kitoks, pasikeis santykiai su žmonėmis, viskas įgaus naują vertę.
Neatsiejama mano, vedlio link Esaties, pasakojimo dalis surišta su praėjusiais gyvenimais ir sielos kelione. Kalbėsiu apie Dievą ir amžinąjį gyvenimo matmenį. Kalbėsiu apie poreikį sveikti, atleisti ir atgailauti. Apie tai, kaip išlieti emocijas. Ir apie ego – kaip mums ištrūkti iš jo tironijos. Netgi kalbėsiu apie mirtį.
Noriu pabrėžti, kad visos mano kalbos turi vieną tikslą. Kaip mums išsilaisvinti iš praeities ir nubusti šioje akimirkoje, Esatyje? Kaip pažinti gyvenimo tiesą? Kaip vėl susilieti su Vieniu ir toliau sėkmingai gyventi laiko pasaulyje?
Būkite tyri, kai skaitysite šią knygą. Ji nėra skirta jūsų ego ar protui. Ji parašyta tai jūsų esybės daliai, kuri jau yra nubudusi, kuri visada buvo nubudusi ir kuri visada liks nubudusi. Kreipiuosi į tą jūsų esybės dalį, kuri yra amžina.
Kiekvienas knygos puslapis atskleis jums dalelę paslapties. Tai tarsi žemėlapis, kuriame nubrėžtas kelias namo. Studijuokite šią knygą itin nuodugniai, o paskui, progai pasitaikius, vis prie jos grįžkite. Čia kiekviename puslapyje rasite slaptų raktų, kuriais atrakinamos nušvitimo durys.
Ir galų gale nubus jūsų esybės gelmėse tūnantis milžinas... jei tik mano žodžius priimsite atvira širdimi.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (322)

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (3)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (10950)