Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Dievo įsiveržimas: dvasinė kelionė su šv. Kryžiaus Jonu

Iain Matthew
9.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
9786099545141
Leidimo metai:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Tėvas IAINAS MATTHEW gimė 1960 m. Vindsore, Anglijoje. 1978 m. įstojo į Basųjų karmelitų Ordiną. 1985 m. davė amžinuosius įžadus, o po metų buvo įšventintas kunigu. 1991 m. Oksfordo universitete apgynė dvasingumo teologijos daktaro disertaciją tema „Kristaus pažinimas ir supratimas šv. Kryžiaus Jono raštų šviesoje“. Dirbo pastoracinį ir sielovadinį darbą Anglijoje, Airijoje, Australijoje ir Venesueloje. Nuo 2013 m. gyvena Romoje ir dėsto Popiežiškajame Teresianumo Institute.

Į lietuvių kalbą išversta ir išleista jo knyga „Dievo įsiveržimas“ - apie dvasinę kelionę su šv. Kryžiaus Jonu. Tėvas I. Matthew atskleidžia, kaip nuo pat vaikystės šventojo gyvenimo įvykiai bei Dievo patirtis pynėsi į vientisą audinį ir kaip visa tai kūrė jį kaip žmogų. Remdamasis liudininkų pasakojimais, autorius išryškina mažiau žinomus šventojo bruožus: kantrybę, atvirumą, gebėjimą paprastai ir nuoširdžiai bendrauti, geraširdiškumą, švelnumą, džiugią ramybę.

Ši knyga kviečia stengtis labiau pažinti Dievą, mokytis gilesnės maldos, siekiančios toliau, nei mūsų prašymai, reikalavimai, troškimai. Esame kviečiami išdrįsti tiesiog būti su Dievu, kuris nuolatos yra su mumis, leisti Jam vesti mus net per tuštumą, žinant, kad „joje atsiskleis gilesnė bendrystė“. Esame drąsinami atsiverti „Dievo įsiveržimui“, mokytis atpažinti Jį „čia“ ir „dabar“.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (70)

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (1)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (10957)