Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.
1.45 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Gera
ISBN kodas:
Nenurodytas
Leidimo metai:
Leidėjas:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Turinys: Statytojai Atalidai. Atradėjas Karlas Humanas. Organizatorius Teodoras Vigandas. Pirmadienis, 1878 rugsėjo devintoji diena, saulė dar tik teka, o Karlas Humanas jau kopia į pilies kalną. Tik keturiolika darbininkų lydi jį, kadangi prieš kelerius metus, aplankęs Trojoje Šlimaną, Humanas suprato, jog Šlimano metodas - pradėti kasinėjimus iš karto didelėmis jėgomis, - švelniai kalbant nėra labai geras; kasinėjimų vadovui sunku stebėti ir kontroliuoti darbininkus, be to, ne visada pavyksta taip paskirstyti darbą, kad jie vienas kitam netrukdytų. Ir dar - kol kasinėjimų tikslas nėra galutinai aiškus, negalima iš karto išrausti dideliu plotus.

Būklė-labai gera, bet truputį patrinti viršelio kampučiai, o šone ten, kurs sueina puslapiai yra nedidelė ruda dėmelė. Patrinti tik aplanko kraštai.

KNYGYNAS, Pylimo 59, Vilnius. Informaciją apie mus žiūrėkite mūsų prieigoje. Knygą galite užsisakyti ir adresu www.knygavisiems.lt, o pasiimti mūsų fiziniame knygyne arba galime knygutę atsiųsti (Siunčiame LP registruotomis siuntomis ir LP Express paštomatais). Knygyno darbo laikas: Antradienis- Šeštadienis nuo 10 iki 16 val. Sekmadienį, pirmadienį ir švenčių dienomis nedirbame. Laikui bėgant, knygos būklė gali keistis.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (12131)

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (1)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (10950)