Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Antropoteosofija (1 tomas): Žmogaus suvokiama dieviškoji išmintis

Autorių Kolektyvas
14.97 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
9789955310327
Leidimo metai:
Leidėjas:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Senieji šventraščiai - tai išmintis už septynių užraktų. Nuo juos skaitančiųjų ir supratančiųjų priklauso, kuris užraktas bus atrakintas. Pirmasis užraktas - raides pažįstančiajam, antrasis - žodžius sudėti galinčiajam, trečiasis - tekstą suprantančiajam. Ir tik nuo ketvirtojo prasideda Pažinimas to, kas ten surašyta. Pažinimas niekaip nesusijęs su dogma, nes jie antipodai. Taigi dogma, atvėrusi antrąji užraktą ir pradedanti praverti trečiąją, teigia, kad rado Tiesa... Tačiau dogma visados buvo nesupratimo tarnaitė. .Ji ir gina.

Antropoteosofija - tai raktas, kuris gali padėti atrakinti daug užraktų, nesvarbu, ar Jūs norėtumėte atrakinti senuosius šventraščius, ar kitus sakralinius tekstus. Tačiau neužtenka į tą užraktą įkišti rakta. Pradedant ketvirtuoju užraktu reikalingi slaptažodžiai. Juos išgirsta tik atsiverianti širdis. Neatsivers ji netikint.

Atėjo laikas išsakyti kai kurias paslaptis žodžiais. Darysime tai, nors žinome, kad tai, kas išsakoma žodžiais, negali likti neiškreipta tų, kurie nemato užraktų ant mūsų knygų, kurie mano, jog viską pasako žodžių junginiai.

Ši knyga - apie samonės kitimo ir pasaulių formavimosi procesus, apie pagrindinius esamus-nesamus kosminius principus. Jl padės suprasti, kodėl buvo iškreipti Šventieji mokymai ir manipuliuojama išminčių tiesomis. Ji turėtų padėti atskirti savąją Tiesą, o atskyrus... gal jos neišklysti. Joje - svarbiausios aktualijos dabarčiai, kurioje Jūs kuriate ateitį.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (1215)

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (30052)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (10939)