Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Ar čia kas nors yra? Dokumentinis tyrimas mistinių reiškinių tema

Eva Tombak
8.95 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Gera
ISBN kodas:
9786094758591
Leidimo metai:
Leidėjas:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

„Ar čia kas nors yra?" – tai dokumentinis tyrimas mokslo ir dvasingumo, mistinių reiškinių tema. Knyga sudaryta iš trijų dalių: pirmoji – autorei papasakotos autentiškos mistinės patirtys; antroji – haliucinogenų sužadintų psichikos būsenų potyriai, kuriais pasidalino šių patirčių ieškantys ir pakomentavo psichiatras, psichologas, toksikologas; trečioji – pašnekesiai su mokslininkais, gydytojais, psichologais, astrologais, socialiai aktyviais žmonėmis apie mistines patirtis, smegenis ir mirties paradoksus. Citatos iš knygos: „Netikiu, kad ši knyga paliktų abejingų. Kažkas supyks, kažkas pasijuoks. Bet šios knygos esmė ir yra parodyti reiškinius iš visų pusių." (Jolanta Malakauskienė, psichologė). „Kur kas viltingiau tikėti, kad artimieji po mirties gyvena kažkur nei manyti, kad vienintelė reinkarnacija vyksta per mikrobus, kai jie pasiima mūsų DNR ir perneša kitiems mikrobams." (Vaidotas Urbonas, vaikų gastroenterologas, profesorius). „Aš tikiu, kad ne mes pasirenkame vaikus, o vaikai mus renkasi." (Danguolė Vildaitė, akušerė ginekologė).

Būklė-labai gera, bet palankstytas viršelis ir jo kampai, priešlapyje autorės dedikacija, priešlapio viršus nukirptas, dviejų puslapių apačia buvo truputį padrėkusi, keturiuose puslapiuose yra blyškiai gelsvos dėmės, kai kurių puslapių apatiniai kampučiai buvo palankstyti.

KNYGYNAS, Pylimo 59, Vilnius. Informaciją apie mus žiūrėkite mūsų prieigoje. Knygą galite užsisakyti ir adresu www.knygavisiems.lt, o pasiimti mūsų fiziniame knygyne arba galime knygutę atsiųsti (Siunčiame LP registruotomis siuntomis ir LP Express paštomatais). Knygyno darbo laikas: Antradienis- Šeštadienis nuo 10 iki 16 val. Sekmadienį, pirmadienį ir švenčių dienomis nedirbame. Laikui bėgant, knygos būklė gali keistis.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (12147)

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (26)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (10933)