Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Matematika. Vadovėlis gimnazijų II klasei. Pirmoji knyga

Rita Grigalienė
5.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
9785430054397
Leidimo metai:
Leidėjas:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Matematikos vadovėlis II gimnazijos klasei yra tų pačių autorių vadovėlio I gimnazijos klasei tęsinys. Jame įgyvendinama naujausia matematikos ugdymo programa ir autorių idėjos: atskleisti naujų temų loginį tarpusavio ryšį ir ryšį su anksčiau nagrinėta medžiaga bei praktiniu žinių taikymu; pateikti mokiniams suprantamus teiginių įrodymus; iliustruoti teoriją pavyzdžiais, susijusiais su kitais mokomaisiais dalykais ir kasdieniu gyvenimu; sudominti mokinius, kad jie siektų detaliau nagrinėti matematikos faktus, praktiškai taikytų matematikos žinias rengdami projektus (darbų tematika ir literatūra pateikiama vadovėlyje).

Šiame vadovėlyje nagrinėjamos temos: „Skaičiai ir skaičiavimai“, „Kvadratinės ir racionaliosios nelygybės“, „Trigonometriniai sąryšiai stačiajame trikampyje“, „Tiesės ir plokštumos erdvėje“, „Lygčių sistemos“, „Kombinatorika ir tikimybės“. Kiekvienas skyrius baigiamas trumpa teorijos santrauka ir žinių pasitikrinimo užduotimis.Ypač naudingas mokiniams ir mokytojams bus „Kurso kartojimo“ skyrius. Jame pateikiama beveik visos pagrindinėje mokykloje nagrinėtos teorijos santrauka, ją iliustruojantys pavyzdžiai ir užduotys kursui kartoti.

Matematikos vadovėlis II gimnazijos klasei kartu su kitomis komplekto knygomis yra puiki medžiaga gimnazistų matematiniam ugdymui.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (2179)
knygosnamai
(210)
2179 prekės
Pardavėjas - ekspertas

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (2)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (2496)